- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Екран на смартфон
Здравейте!Имам htc desire x .Преди година някъде го изтървах ,счупи се екрана брутално ,тъча ми се бъгна и се наложи смяна на целия дисплей.Няма да казвам колко пари пръснах ,но го оправиха.Днес се гоня с кучето аз вкъщи и го изтървах.Да пропуснем частта,където ми казвате колко съм непохватна ,знам. И така де , падна изключи се,поне така си послих в първия момент . Ама не , работи си снимах без да искам ,изключва се ,включва се ,не е счупен , а бе всичко точно.Ама екрана ми е тъмен . Нищо не виждам ,няма картина.Та много ми трябва телефон сега ,нямам друг , а нямам и време в близките 5 дни да отида да попитам.Някой би ли могъл да сподели опит и да ми каже ще се наложи ли пак смяна на целия дисплей или не, тъй като единственото нещо, което не работи е самата картина. Благодаря предварително!
То може само подсветката да е спряла, задното осветление. Тогава все пак трябва да се забелязват образи върху екрана. Ако е съвсем черно... абе трябва да се отвори и да се закачи наново кабела на дисплея дето се свързва с платката.
Ама по-важното е да осигуриш на бъдещия ти телефон някакъв мега-ултра-хипер як предпазващ калъф, черупка или там каквото и да е![]()
Мисля, че си в лека заблуда за сапфирените стъкла. Те са твърди и се драскат само от диамант, но това не значи, че не могат да се счупят.
За да не правя цяла тема ще драсна тук, пък може някой да отговори :д
Става въпрос за счупен дисплей на LG Nexus 4. Въпроса ми е според вас каква е реалната цена на оригинален дисплей понеже намирам много различни цени?
В сервиза казаха 180лева което е приемливо, мисля :д
и другото което ме интересува, според вас какви са шансовете да има и други сериозни щети?
http://www.aliexpress.com/af/lg-nexu...atId=200005298 + 20 лв са смяната.