.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Бавен компютър.

Здравейте, от известно време ме дразни това, че не мога да играя на някои от игрите си пълноценно. Проблемът не помня кога се появи, но се отказах да играя на каквото и да е било, защото дори cs 1.6 ми вървеше под 10 фпс, преинсталирах го, изчистих C-то, но пак си остана същото. Сложих и windows xp, имаше подобрение само в бързината на софтуера, която едвам се забелязваше. Имам инсталирани драйвери и компютърът ми не е кой знае колко стар, че да прави такива проблеми.
    2гб рам (1.75)
    512 видео
    3.4 процесор

Мега фен
    ако процесорът е едноядрен, тогава поне cs1.5 и 1.6 със сигурност ще могат да се настроят да работят добре, а за да мога да ти кажа за други игри, трябва да знам какъв е точният модел на видеокартата, а също и с колко ядра е процесорът?

ето пост, в който е обяснено подробно как се настройва cs1.6: http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11234905

но ако версията ти е non-steam 6 плюс patch 23, тогава си изтегли версия 7 и patch 28 или 29, защото 6+23 е мудна версия, деинсталирай cs-а, и след това инсталирай версия 7 и после patch-а 28 или 29, но първо архивирай папката с картите(от cstrike/maps в директорията на играта), а също и config.cfg от папка cstrike в случай че вече си правил някакви настройки
    Последно редактирано от npp : 03-28-2015 на 16:33

Мега фен Аватара на draid
    Не е стар ? Че това си е чист музеен експонат.

Играта ми е купена и оправих някои други настройки и сега играя средно с 60 фпс, за което благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си