.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 122
    Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    ^
    Да не става въпрос за Константин Преславски?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    ^
    Да не става въпрос за Константин Преславски?
    Да

Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението
    Правописа на една страна ще ти кажа нещо. И аз съм от Бургас. Имах голяаааааааааааааааама мечта - да ме приемат в Английската, която беше невъзможна с петици: )) .. Попаднах в едно СОУ, за което изобщо не бях чула(не бях от Бургас, когато бях 7ми клас. Сега съм 8ми.) Учим Биологоия тази година по 2 часа седмично, догодина по 5 часа. Много съм доволнта от преподавателите и съучениците си. Не е важно дали ще те приемат в някоя прочута гимназия. Искаш ли да учиш, трудиш ли се - става. Такааа,аз дори се радвам, че попаднах в това у-ще. Не беше много по въпроса, който зададе, но надявам се да съм ти помогнала по какъвто ѝ да е начин. Ако не те приемат, където ще искаш. Не забравяй всяко зло за добро )
    В Английската (паралелка английски с немски) може да се влезе с петици.
    Аз живея в близост до СОУ "Константин Преславски", имам доста познати там, но никой не е останал с добро впечатление от него. Влизат главно хора с 2-ки и 3-ки, ти с петици как попадна там?

За да влезеш в елитна гимназия, трябва да изкараш висока оценка на матурите. По БЕЛ с тези гимназиЙ не те виждам.
    Аз съм от Бургас и съм възпитаничка на ГПНЕ "Гьоте" (Немската). Балът за прием беше около 32,6. Училището ти дава много: качествено образование, владеене на два западни езика (девети клас има и СИП по руски), добра подготовка по всички предмети и много забавни моменти. Осми клас е най-труден, докато се свикне с обстановката и учителите. А и цял ден на училище + много домашни за вкъщи, наистина е изморително. Само ако наистина желаеш да научиш немски, влез там. Ако влизаш само защото е "елитна", ще излезеш с едно голямо НИЩО.
    ГПАЕ "Гео Милев" също е много хубаво училище. Напливът за паралелката "английски с руски" беше много голям и минималният бал миналата година беше около 32.8 (а за паралелка "английски с немски" около 32,3). В девети клас имат доста затруднения с немския. Не ги мъчат с много домашни и думи, а и ако си знаеш английски от преди това, ще ти е по-лесно. Там са по-разпуснати и доста осмокласници пропушват. Но по БЕЛ и МТ са по-напред от нас с материала.
    ПМГ – ако те влекат математиката и точните науки, влез там.
    ГРЕ "Г.С.Раковски" – най-хубавата паралелка е с испански език.
    ГЧЕ "Васил Левски" – някой по-горе го нарече "пропаднала гимназия", което не е така.
    Е, това са хубавите гимназиИ в Бургас. Успех с кандидатстването! ^_^

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от didi222 Виж мнението
    два западни езика (...) СИП по руски
    Тръгни към Русия на запад и може да стигнеш след около 1 седмица.

Ти преди да започнеш да учиш немски, знаеше ли английски? Питам, понеже аз в момента уча /знам много добре английски, а нивото ми на испански е също сравнително добро/ и АЕ ме обърква изключително много на моменти. Единият език няма общо с другия просто...

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Тръгни към Русия на запад и може да стигнеш след около 1 седмица.

Ти преди да започнеш да учиш немски, знаеше ли английски? Питам, понеже аз в момента уча /знам много добре английски, а нивото ми на испански е също сравнително добро/ и АЕ ме обърква изключително много на моменти. Единият език няма общо с другия просто...
    Ако съм била неточна, се извинявам. Написа съм:"владеене на два западни езика (девети клас има и СИП по руски)...", защото в Немската са научава на много високо ниво английски и немски. И двата са западни езици и са задължителни. В скобите съм написала предлога "и", както и че часовете по руски език са СИП и са по желание. Никъде не съм споменала местонахождението на Русия. Написах обучението по още един език като плюс.
    И да, преди да започна да уча немски, съм учила английски... колкото се "учи" в прогимназията.

И да, преди да започна да уча немски, съм учила английски... колкото се "учи" в прогимназията.
    Наистина ли ти беше лесно научаването на немски в такъв случай? От доста хора съм чувала, че като знаят и английски, в главата им става каша. Най-вероятно е индивидуално де.

Колкото до първата част от поста - това 'и' го приех като допълнение към немския, не към двата западни езика, извинявам се за недоразумението.

Няма нищо. Случват се недоразумения, а и аз не се бях изразила точно.
    Права си – в началото беше доста трудно. Бърках думи от английския с немския. Най-трудно запомних произношението на думата "Musik" (музика).
    Аз съм забелязала, че тези, които говорят свободно английски, имат по-високи оценки по немски. Има и случай на слаби по английски с висок успех по немски и обратното. При всеки е различно.
    Дано ти да се справиш с испанския и английския! Успех! ))

Дано ти да се справиш с испанския и английския! Успех! ))
    По-скоро ми пожелай същото за немския, че нещо не ми се получава.

Благодаря иначе, да ти се връща!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    ГЧЕ "Васил Левски" – някой по-горе го нарече "пропаднала гимназия", което не е така.
    Скъпа моя, както ти си възпитаничка на Немската, аз съм възпитаник на Руската. Мога да ти кажа такива неща, от които ще ти се изправят косите.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мога да ти кажа такива неща, от които ще ти се изправят косите.
    И аз за руската много знам между другото.

Супер фен Аватара на tireheb
    мързи ме да чета, 100% некой го е казал вече, ама доста добра гимназийа ше ти требе на теб

пп; в бургас нищо убуу нема

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    И аз за руската много знам между другото.
    Като например...?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на skate
    дето имаше един лаф за руската : "Ако момиче излезе девственно от руската,Альошата ще си вдигне другата ръка" ;д

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    дето имаше един лаф за руската : "Ако момиче излезе девственно от руската,Альошата ще си вдигне другата ръка" ;д
    аххахахаххахахаххахахахах а

Град
    Dreamland
    Защо така?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Скъпа моя, както ти си възпитаничка на Немската, аз съм възпитаник на Руската. Мога да ти кажа такива неща, от които ще ти се изправят косите.
    Половината от бившия ми клас бе приет в Руската и са много доволни. Имам и познати от по-горните класове (9 и 10). Да, разбира се, всеки знае лафа, че "Ако момиче излезе от Руската девствено, Альошата ще си вдигне и другата ръка.". Но какви са тези неща, от които чак чупливите ми коси ще се изправят? Стана ми интересно.
    Последно редактирано от didi222 : 04-01-2015 на 17:52

Мега фен Аватара на anonymous908491
    "Ако момиче излезе от Руската девствено, Альошата ще си вдигне и другата ръка.".
    То сякаш не се отнася за всяко едно училище.
    Езиковите гимназии не могат да стъпят на малкия пръст на вечерните училища по простотия

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    То сякаш не се отнася за всяко едно училище.
    Езиковите гимназии не могат да стъпят на малкия пръст на вечерните училища по простотия
    Първото твърдение не е вярно.
    Второто е.

Теб не са успяли да те преборят, и алкохол не е имало, за тях, да не вземеш да помислиш, че са искали да те напиват, а не да те разхубавяват.

Град
    Dreamland
    Теб не са успяли да те преборят, и алкохол не е имало, за тях, да не вземеш да помислиш, че са искали да те напиват, а не да те разхубавяват.
    А какво те кара да мислиш, че съм учила в България?

Или друг вариант: за самостоятелна форма на обучение чувал ли си?

Самостоятелно се учат тези с проблеми, защото имат нужда от специално внимание, не е като да не ти личи, но на твое място щях да избягвам да говоря за това.

Град
    Dreamland
    Самостоятелно се учат тези с проблеми, защото имат нужда от специално внимание, не е като да не ти личи, но на твое място щях да избягвам да говоря за това.
    Оценявам твоето мнение.

Бяха ми казали, че хората с проблеми се надушват.

П.П. Тогава познаваше ли NomNomNom? В гимназията ли започнаха проблемите ти?
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-01-2015 на 18:54

Май са ти намеквали, че трябва по-често да се къпеш.
    Доразкажи си историята, така и така почна, по каква причина са ти трябвали частни училители ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението

Или друг вариант: за самостоятелна форма на обучение чувал ли си?
    Не се излагай с такива глупости
    По- добре истината да си остане за теб
    (както и годините ти)
    и полът ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си