- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Изгодни ли са тия части?
Дънна платка:
Модел: Asrock Z77 Pro4-M 3rd and 2nd Generation Intel® Core™ i7 / i5 / i3 / Xeon® / Pentium® / Celeron®
Чипсет: Intel Z77
Памет: 4 х DDR3 ; Max: 32GB ; 2800+(OC)/2400(OC)/2133(OC)/1866(OC)/1600/1333/1066 non-ECC, un-buffered memory
Audio: 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec)
LAN: PCIE x1 Gigabit LAN 10/100/1000 Mb/s
Slots: 1x PCI Express 3.0 x16 ; 2x PCI Express 2.0 x16 ; 1x PCI Express 2.0 x1
Storage: 4x SATA 3 6.0 Gb/s
Form Factor: Micro ATX
Допълнителна информация - http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%2...Specifications
Гаранция: няма
Процесор:
Модел процесор: Intel® CoreTM i5-2500k, LGA1155, 32 nm, 64-bit
Честота: 3.30 GHz
Max Turbo Frequency: 3.70 GHz
Cache процесор: 6 MB
Ядра: 4
Max TDP: 95 W
Гаранция: 6 месеца
Цена за дънна платка и процесор – 350лв. ; Процесора идва с BOX охлаждане.
Допълнителна информация: http://ark.intel.com/products/52210/...up-to-3_70-GHz
RAM памет:
Модел: Corsair Blue Vengeance
4x2GB DDR3 1600 MHz
Латентност: 9-9-9-24
Допълнителна информация - http://www.corsair.com/en/vengeance-...4gx3m2a1600c9b
Гаранция: доживотна
Цена: 120лв.
Захранване:
Модел: Corsair CX600
Мощност: 600W
Гаранция: 6 месеца, като беше заменено с чисто ново преди около 7 месеца.
Цена: 90лв.
Допълнителна информация - http://www.corsair.com/en/builder-series-cx600
Отделно да си купя 2тб чисто ново Hdd, чисто ново dvd cd rom, вентилатори допълнителни, втора ръка кутия за 30лв мах, 2 оем видеокарти от алиекспресс за 160-180лв с общ memory bandwidth 170. 2-те карти оем от алиекспресс с цена общо макс 200лв ще отговарят на nvidia 760 най-слабата версия!
??
Последно редактирано от koko95 : 03-31-2015 на 12:23
ако наистина са здрави, тогава да
1155 спрени от производство помисли добре преди да купиш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Може да сменя процесора с по-мощен, с преходник . Аве ще мога да ъпгрейдна пс-то след време , но ъпгрейд няма да е много дълъг.След време 3рд generation и5/и7 мога да сложа. П.П. едно дъно асрок ми бъгна преди време, та не съм много доволен от асрок дъната,но да видим.
Последно редактирано от koko95 : 03-31-2015 на 19:47
исках да ти кажа че вече трудно се намират части за това дъно в случая процесори
моето е с такъв сокет и видях зор
иначе е хубава конфигурацията дефакто и ъпгрейд не ти е нужен но дай със сокет 1150
с 1155 само искат да те прецакат така и така си решил да даваш пари поне да е за нещо с бъдеще
супер е
Или по-добре лаптоп да си взема нзhttp://olx.bg/lenovo-ideapad-y570-i60324508
И след време ps4.
Аз си оставам на мнението ,че няма геймърски лаптоп никой не може да ти замени настолната машинка ,която има 2 ,3 свестни вентилатора ,нали знаеш ,че лаптопите губят от мощността си при прегряване за да предотвратят изгаряне на дъното и останалите части .
Коко, сериозен съвет. Затвори тоя Алиекспрес, спри тия игри и отиди да си намериш някоя сериозна работа![]()
Мисля май да си взема ps4+телевизор и след време лаптоп. Какво ще кажете? А сериозна работа в бг няма, заплатата ще е ниска винаги.Аз трябва да взимам 2000лв като техник, ама те на висшисти дават толкова ...
Последно редактирано от koko95 : 04-06-2015 на 12:20
какъв техник си викаш?
Ако чакаш на готово ще получиш на кукуво лято. Никой няма да ти даде 2000 лв само защото си много симпатичен, та ако ще и магистър да си. Минималната заплата в България е 360 лв, не е 3600 лв![]()
Мисля да си взема конзола ps4 или xbox one. Смисъл тази конзола, на която ще мога да играя cs go .Смисъл цс го в мрежа, там ranked.Даже мисля, че на xbox one , с windows емулатор може и лига да си цъкам.
Последно редактирано от koko95 : 04-09-2015 на 08:42