- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-накрая ги махнах
Иди и ти им удари по една целувка, прощална им я отпрати. :*![]()
Те са пълни женкари, удариш ли ги, или ще кажат на директора, или на техните.
Както има донори на сперма, също трябва да има и донорки на яйцеклетки, за да избереш най-добрата възможна.
Та имам една папка със здравна информация за потенциалните ми бъдещи жени.
Ti si mnogo zle kazvam ti ne sam vinoven che ne ti vrazvat
https://www.youtube.com/watch?v=kLR9QzVrBPE
Неиздържах, сори.
Спирам.
^Сори.
Всеки е бил така, всеки един е минал през такъв момент, рано или късно почваш да отсяваш, отсяваш и накрая остават най-верните. И да, те могат да се преброят на пръстите на ръцете ти, но ще знаеш, че са истински и държат на теб.
Първите букви на имената им.
Ванч, съгласен съм. Другата година съм в ново училище, нови запознанства и следователно нови приятели, а с кои от тях ще продължа докрай един Бог знае.
Хубавото е, че се чувствам много по-добре без тях. Все едно бях третото колело, винаги тези двамата са били по-близки, макар, че единия го познавам още от 1 клас.
^
Успех на НВО.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Добре си постъпил ,а следвашата стъпка е да завиш пред себе си какво си и какви приятели искаш да срешнеш
Малко по малко усещам тяхната липса, нямам постоянна компания за излизане, вече излизам по-рядко, не знам вече, а и не виждам как ще си намеря нова компания, но със сигурност с тях няма да се сдобря!!
Нормално е да усещаш липсата им, все пак са били част от живота ти и то не малко време. Но каквото и да става, не се връщай към токсичните хора в живота си... Щом са се държали по този нагъл и грозен начин, пътният им лист отдавна е трябвало да бъде разписан. Когато бях колкото теб имах най-добра приятелка, с която се познавахме от три годишни и буквално израснахме една с друга и до 7-ми клас бяхме неразделни... Дойде времето за нови училища и компании и се забравихме, като сега сме само на „Здравей, здрасти“ и това е. Но пък хубавото е, че в новото си училище намерих най-добрите си сегашни приятели, и момчета, и момичета и да... Не се притеснявай, всичко с времето си, рано или късно ще попаднеш на правилните хора, които да те оценяват.![]()
Papugai ти ли беше писал в някаква тема , за някой който нямал и един приятел?