- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-накрая ги махнах
Най-накрая махнах вече бившите си приятели от живота си. Вчера се събудих и си казах "Днес е денят, но не знам за какво". След няколко часа взех решението да махна "най-добрите ми приятели" ми от моя живот, този път завинаги. Питате се защо? Защото прекаляваха с търпението и наивността ми, обиждаха ме без причина, гавреха се с мен, когато говорех с мама на арменски по телефона и още куп причини. Разбрах, че не ме заслужават. Такива боклуци не заслужават да са в живота ми. Трябваше много по-рано да го направя. В продължение на няколко години много хора ми казваха да ги разкарам, ме са боклуци, но не ги слушах и съжалявам, трябваше много по-рано да го направя.. Имам още приятели, които по-точно са в графата "познати" - за играене на футбол, ходене на кино и т.н.
Последно редактирано от Rafa7a : 04-04-2015 на 09:02
(highfive)https://www.youtube.com/watch?v=6IJCFc_qkHw
Не съм очаквал нещо, но и не съм вярвал, че някой може да напише това
Горе главата, младеж, в тази възраст нещата са така. По-късно се осъзнават, но щетата е нанесена. Абстрахирай се и да не ти пука от такива глупости.
Следващата стъпка е да съсаш със семейството си, после ще ти каже къде минават най-често влакове, за да довършиш започнатото.
Corb, благодаря!
papugai, кълна се, че още като ти видях ника, разбрах, че си изръсил някаква глупост, за това ще си замълча.
Кой ти каза, че имам много приятел? Пак се правиш на интересен, ама нещо не ти се получава..
Разглеждал съм ти фейса, имаш над 1000 приятели там, сигурно това е причината да ми откажеш поканата.
леле колко позната исторя аз мин година в 6 клас имах доста проблеми но те бяха по-големи и някак си всички се влияеха от тях и правеха всичко което искаха но аз им се опълчвах и цяло лято как ли не бях унижаван но един ден и аз като тебе Рафа си казах същото и просто си намерих нови приятели който ме ценят и уважават такъв какъвто съм , но малко ми е гадно че ги виждам "старите" но вече ги заеб*х тотално и се обърнах срещу всички. Евалата брат миче не се кланяш пред никого ти си си ти и те не ТРЯБВА а са ДЛЪЖНИ да те приемат като такъф ако не искат в ляво бе.
Аз още отначало си знаех, че не ме уважават, но тогава нямаше какво да правя и излизах с тях и си виках "Щом те не ме уважават и ме използват, ззащо и аз да не го направя", макар, че съвестта ми не ми позволяваше да се възползвам от тях напълно и накрая просто ми омръзна. Те дълго няма да издържат без мен, сигурен съм, след сеседмица ще дойдат да ми се извиняват, ама няма да им се получи. Вече се чувствам много по-добре без тях.
Бяха тотални идиоти. Излизахме на центъра, пред стотици хора, започваха да се държат гейско, хващаха се за ръка и подскачаха, само и само да се изложат. Минавахме покрай големи момичета и двамата викаха "Ей мацки, елате да ми седнете на к*р. Вече съм спокоен, че няма кой да ме изложи. А и без това вече съм 7-ми клас, другата година ще съм в ново училище, а те са толкова прости, че няма да съберат бал за там и в това училище ще си намеря нови приятели.![]()
Пробвай да зарибяваш някоя 12 годишна без да имаш фейс, въобще няма да ти обърне внимание.
Аз доколкото помня сме приятели там, дори ми е по-трудно да кажа с кои от тук не съм приятел, май само Палавницата не ми е, но ако разгледам абонираните за Принцесата, ще открия и нея.
И аз бях в същото положение преди години.Само дето с тая си компания бяхме приятели от детска възраст и бяхме славна дружина в ония времена, после като пораснахме и се промениха, държаха се по подобен начин, както ти разказваш. Гадно ми беше и още ме боли като почна да си спомням какви бяхме като деца, ама съм твърде сантиментално копеле.
![]()
междудругото сме на връсници. Пък и имаш прятели всички в този форум те подкрепят и не ти се подиграват е има изключения ама половината форум са ти приятели отне ми доста време да си оправя психиката. Отмъсти им наи добре напиши обиди/глупости ддз , аз така направих и ме намразиха (слава богу) и поне не ги и виждам![]()
Последно редактирано от Юлиян : 04-04-2015 на 12:09
papugai защо да се забивам с 2 год. по-малка от мен. Ако е по фб , защо да не се зарибявам с някоя на 16-17? Задължително ли е да е на 12![]()
![]()
![]()
Ти някоя на 12 не можеш да забиеш, къде си тръгнал на какички, аз по същата причина
Папугай ги разбира тези неща, не спорете с него на тази тема, всеки ден е с нова.
Да, 100% съм сигурен, че те ти се лепнат.. Ехх днешните жени..