.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81
    Супер фен Аватара на Rafa7a

Най-накрая ги махнах от живота си

Най-накрая махнах вече бившите си приятели от живота си. Вчера се събудих и си казах "Днес е денят, но не знам за какво". След няколко часа взех решението да махна "най-добрите ми приятели" ми от моя живот, този път завинаги. Питате се защо? Защото прекаляваха с търпението и наивността ми, обиждаха ме без причина, гавреха се с мен, когато говорех с мама на арменски по телефона и още куп причини. Разбрах, че не ме заслужават. Такива боклуци не заслужават да са в живота ми. Трябваше много по-рано да го направя. В продължение на няколко години много хора ми казваха да ги разкарам, ме са боклуци, но не ги слушах и съжалявам, трябваше много по-рано да го направя.. Имам още приятели, които по-точно са в графата "познати" - за играене на футбол, ходене на кино и т.н.
    Последно редактирано от Rafa7a : 04-04-2015 на 09:02

Banned Супер фен

Все така несериозен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не съм очаквал нещо, но и не съм вярвал, че някой може да напише това

Супер фен Аватара на Corb1225
    Горе главата, младеж, в тази възраст нещата са така. По-късно се осъзнават, но щетата е нанесена. Абстрахирай се и да не ти пука от такива глупости.

Следващата стъпка е да съсаш със семейството си, после ще ти каже къде минават най-често влакове, за да довършиш започнатото.

Corb, благодаря!
    papugai, кълна се, че още като ти видях ника, разбрах, че си изръсил някаква глупост, за това ще си замълча.

Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Corb, благодаря!
    papugai, кълна се, че още като ти видях ника, разбрах, че си изръсил някаква глупост, за това ще си замълча.
    Мълчи си, нали имаш много приятели, с които да водиш диалог та си приритал за мен

Кой ти каза, че имам много приятел? Пак се правиш на интересен, ама нещо не ти се получава..

Разглеждал съм ти фейса, имаш над 1000 приятели там, сигурно това е причината да ми откажеш поканата.

Браво Шерлок, разкри ме.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Разглеждал съм ти фейса, имаш над 1000 приятели там, сигурно това е причината да ми откажеш поканата.
    О, имаш фейс. Искам да разгледам, може и на ЛС да пратиш линк.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Долорес, ти ли си?

Супер фен Аватара на Юлиян
    Най-накрая махнах вече бившите си приятели от живота си. Вчера се събудих и си казах "Днес е денят, но не знам за какво". След няколко часа взех решението да махна "най-добрите ми приятели" ми от моя живот, този път завинаги. Питате се защо? Защото прекаляваха с търпението и наивността ми, обиждаха ме без причина, гавреха се с мен, когато говорех с мама на арменски по телефона и още куп причини. Разбрах, че не ме заслужават. Такива боклуци не заслужават да са в живота ми. Трябваше много по-рано да го направя. В продължение на няколко години много хора ми казваха да ги разкарам, ме са боклуци, но не ги слушах и съжалявам, трябваше много по-рано да го направя.. Имам още приятели, които по-точно са в графата "познати" - за играене на футбол, ходене на кино и т.н.
    леле колко позната исторя аз мин година в 6 клас имах доста проблеми но те бяха по-големи и някак си всички се влияеха от тях и правеха всичко което искаха но аз им се опълчвах и цяло лято как ли не бях унижаван но един ден и аз като тебе Рафа си казах същото и просто си намерих нови приятели който ме ценят и уважават такъв какъвто съм , но малко ми е гадно че ги виждам "старите" но вече ги заеб*х тотално и се обърнах срещу всички. Евалата брат ми че не се кланяш пред никого ти си си ти и те не ТРЯБВА а са ДЛЪЖНИ да те приемат като такъф ако не искат в ляво бе.

papugai има фб
    ААА не бате 1 април мина

Аз още отначало си знаех, че не ме уважават, но тогава нямаше какво да правя и излизах с тях и си виках "Щом те не ме уважават и ме използват, ззащо и аз да не го направя", макар, че съвестта ми не ми позволяваше да се възползвам от тях напълно и накрая просто ми омръзна. Те дълго няма да издържат без мен, сигурен съм, след сеседмица ще дойдат да ми се извиняват, ама няма да им се получи. Вече се чувствам много по-добре без тях.
    Бяха тотални идиоти. Излизахме на центъра, пред стотици хора, започваха да се държат гейско, хващаха се за ръка и подскачаха, само и само да се изложат. Минавахме покрай големи момичета и двамата викаха "Ей мацки, елате да ми седнете на к*р. Вече съм спокоен, че няма кой да ме изложи. А и без това вече съм 7-ми клас, другата година ще съм в ново училище, а те са толкова прости, че няма да съберат бал за там и в това училище ще си намеря нови приятели.

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    papugai има фб
    ААА не бате 1 април мина
    Пробвай да зарибяваш някоя 12 годишна без да имаш фейс, въобще няма да ти обърне внимание.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    О, имаш фейс. Искам да разгледам, може и на ЛС да пратиш линк.
    Аз доколкото помня сме приятели там, дори ми е по-трудно да кажа с кои от тук не съм приятел, май само Палавницата не ми е, но ако разгледам абонираните за Принцесата, ще открия и нея.

Banned Супер фен
    И аз бях в същото положение преди години. Само дето с тая си компания бяхме приятели от детска възраст и бяхме славна дружина в ония времена, после като пораснахме и се промениха, държаха се по подобен начин, както ти разказваш. Гадно ми беше и още ме боли като почна да си спомням какви бяхме като деца, ама съм твърде сантиментално копеле.

Аз още отначало си знаех, че не ме уважават, но тогава нямаше какво да правя и излизах с тях и си виках "Щом те не ме уважават и ме използват, ззащо и аз да не го направя", макар, че съвестта ми не ми позволяваше да се възползвам от тях напълно и накрая просто ми омръзна. Те дълго няма да издържат без мен, сигурен съм, след сеседмица ще дойдат да ми се извиняват, ама няма да им се получи. Вече се чувствам много по-добре без тях.
    Бяха тотални идиоти. Излизахме на центъра, пред стотици хора, започваха да се държат гейско, хващаха се за ръка и подскачаха, само и само да се изложат. Минавахме покрай големи момичета и двамата викаха "Ей мацки, елате да ми седнете на к*р. Вече съм спокоен, че няма кой да ме изложи. А и без това вече съм 7-ми клас, другата година ще съм в ново училище, а те са толкова прости, че няма да съберат бал за там и в това училище ще си намеря нови приятели.
    междудругото сме на връсници. Пък и имаш прятели всички в този форум те подкрепят и не ти се подиграват е има изключения ама половината форум са ти приятели отне ми доста време да си оправя психиката. Отмъсти им наи добре напиши обиди/глупости ддз , аз така направих и ме намразиха (слава богу) и поне не ги и виждам
    Последно редактирано от Юлиян : 04-04-2015 на 12:09

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Пък и имаш прятели всички в този форум те подкрепят
    Аз даже бих убил за него, но предпочитам да не го правя, защото убийството е смъртен грях, а с Бог съм по-голям приятел.

papugai защо да се забивам с 2 год. по-малка от мен. Ако е по фб , защо да не се зарибявам с някоя на 16-17? Задължително ли е да е на 12

Ти някоя на 12 не можеш да забиеш, къде си тръгнал на какички, аз по същата причина

Папугай ги разбира тези неща, не спорете с него на тази тема, всеки ден е с нова.

всеки ден е с нова.
    То не е мое желание

Да, 100% съм сигурен, че те ти се лепнат.. Ехх днешните жени..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си