.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Малко по малко усещам тяхната липса, нямам постоянна компания за излизане, вече излизам по-рядко, не знам вече, а и не виждам как ще си намеря нова компания, но със сигурност с тях няма да се сдобря!!

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Малко по малко усещам тяхната липса, нямам постоянна компания за излизане, вече излизам по-рядко, не знам вече, а и не виждам как ще си намеря нова компания, но със сигурност с тях няма да се сдобря!!
    Нормално е да усещаш липсата им, все пак са били част от живота ти и то не малко време. Но каквото и да става, не се връщай към токсичните хора в живота си... Щом са се държали по този нагъл и грозен начин, пътният им лист отдавна е трябвало да бъде разписан. Когато бях колкото теб имах най-добра приятелка, с която се познавахме от три годишни и буквално израснахме една с друга и до 7-ми клас бяхме неразделни... Дойде времето за нови училища и компании и се забравихме, като сега сме само на „Здравей, здрасти“ и това е. Но пък хубавото е, че в новото си училище намерих най-добрите си сегашни приятели, и момчета, и момичета и да... Не се притеснявай, всичко с времето си, рано или късно ще попаднеш на правилните хора, които да те оценяват.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Малко по малко усещам тяхната липса, нямам постоянна компания за излизане, вече излизам по-рядко
    И това се случава, защото си махнал някви от фейса, къв живот би имал без интернет ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си