.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Искам да пътувам но родителите са ми пречка!

Аз съм момиче на 15 години и от известно време всичко, за което си мисля е как ще тръгна с колело, влак и или каквото и да е там превозно средство и ще обикалям страната. Наскоро с една приятелка си мислехме един ден просто да се качим на влака и да тръгнем. Без да знаем къде отиваме. Няма значение в кой град ще спрем. Да останем там за 1 вечер и на следващия ден да се качим отново и да отидем другаде. С две думи си търсим приключения. Но неприятното в този случай е, че нашите никога няма да ме пуснат сама. Винаги съм споделяла с тях простотиите, които ми изникват в главата поради простата причина, че те в повечето случаи ми казват, че идеята е добра, но когато се стигне до осъществяване те казват " Ама ти сериозно ли го мислеше. Не можеш да отидеш сама." И дотам. Бих искала да ви помоля да ми дадете идея как да замина за 1 или 2 дена без нашите разберат къде съм. Много пъти съм си казвала изчакай до 18 и ще имаш цялата свобода на света, но не мога да чакам. Искам го сега и единственото нещо, което ме спира са родителите ми.

Отиваш да спиш уж при приятелка и заминавате за уикенда . Ама пари и храна ви трябват :d

Цитирай Първоначално написано от Martiiiiiiiiii Виж мнението
    Отиваш да спиш уж при приятелка и заминавате за уикенда . Ама пари и храна ви трябват :d
    Pri men tozi nomer veche ne vurvi zashtoto se izdunih nqkolko puti

Цитирай Първоначално написано от AriaDragonlover Виж мнението
    Pri men tozi nomer veche ne vurvi zashtoto se izdunih nqkolko puti
    еми казваш на вашите ,че ще ходите от училището на хижа за 2 дена , дават ти пари и заминаваш . Толкова ли не можеш да лъжеш :д

Ima dokumenti i pechati, a i mama e uchitelka i nqma kak da ne se obadi na klasnata a s lujite sum mn dobre, no ako nqmash dobro alibi i nai dobriq lujec nqma da ti svurshi rabota

Еми поговори с тях , кажи че искаш да отидеш и ще се навият нз :Д нямаш ли друга идея

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Къде живееш? В София ли? Кой клас си?
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-06-2015 на 17:07
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Идвам само за да те разочаровам - и на 18 няма да получиш "цялата свобода на света".

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от AriaDragonlover Виж мнението
    Ot Burgas. 9 klas
    Започни да ходиш по състезания, екскурзии, участвай във всякакви акции и т.н. Много ще пътуваш, гарантирам ти.

П.П. Слънцето е права.

Харесва ми никнейма, който си избрала.
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-06-2015 на 17:34
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен Аватара на Тодор
    Авторке ,хвани си едно гадже шофьор на камион.Така ще има да обикаляш докато ти писне.И да не те пуснат с преспиване вашите,ще се возиш само на еднодневните курсове.Сума ти колеги развяват жените и децата си по камионите.

Град
    Dreamland

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Душица-пътешественик. ^^
    За по-големи пътувания изчакай да пораснеш малко, не че няма да се оправиш и сега, но наистина ще е МНОГО притеснително за вашите.
    Може да си правите разни еднодневни излети/полянки/горички/разходки в близост до твоя град. По-нататък, ако все още ти се пътува, ще имаш възможност и за по-сериозно обикаляне.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си