- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя! :/
Виждам че ти го харесваш,виждам също така че и той те харесва...Какъв е проблема?А да, не се решавате кой да започне разговора с напълно ясен край.
Много го повтаряш тва, и то в разнородни теми. По написаното от авторката си личи, че има емоционален интерес и от двете страни, каква неангажираща връзка??
Не знам какво да правя хора! Чета ви коментарите и пак не знам дали е сериозен в намеренията си ... Реших от всичките пъти като го търся аз да го оставя веднъж да ме потърси... той само ме seen-a. Може ли да има толкова шашави хора като мен..
Оле ние сме на някакви приливи и отливи с него. Уфф иска ми се да го видя, а не знам кога пак ще се видим. Смисъл не го знам кога ще си идва насам, а искам да го видяяя![]()
Днес пак ми писаа и направо как можа с една проста целувка да ме накара да мисля за него постоянно![]()
А аз не знам кога най-накрая момичетата ще си набиете в главите, че такова приятелство просто няма...
Ама сте приятели, нали?
Кой ти говори за сплитане на коси. Говорим за приятелство между момче и момиче, не между две момичета, едното с грешния орган в гащите.
Не бе, обясни, щото нещо не ти съответства мнението на реалността.
Ся, ако през цялото време сте се правили на интересни и наистина сте заедно, е друга работа, ама пак не прави мнението ти общовалидно за всички хора. Различни сме, способни сме на различни неща![]()
май имаше предвид за чисто платонично приятелство. иначе много ясно, че трябва да са приятели.
Като се видим искам да си поговоря с него затова, кога изчезнаха чисто приятелските му чувства. Защото аз мисля, че и той се беше притеснявал да предприеме първата крачка, защото се познаваме от малки.
Допреди да ме целуне честно си мислех, че сме от тези "най-добри приятели" от различни полове![]()
Пантер, заедно сме от 4 месеца и половина, криехме го само първите два месеца, щото не исках да става работата на Цецо и Лина. Даже ако той не се беше изцепил няколко пъти, нямаше да си призная, въпреки многобройните питания.
Аааа, стоплих. Със закъснение естествено, аз кога ли съм загряла навреме :д
Той те е целунал и ти мислиш за това по–бързо му казвай да не стане късно. Явно, че той те харесва поне малко иначе нямаше да направи тази крачка.