.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Повече от фен Аватара на Тодор
    Виждам че ти го харесваш,виждам също така че и той те харесва...Какъв е проблема?А да, не се решавате кой да започне разговора с напълно ясен край.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Как преди лятото? Няма ли да се събирате все пак ?
    Защо да се събират, че те неангажиращите връзки са най-добрите, особено ако са между приятели!

Супер фен Аватара на paradosou
    Много го повтаряш тва, и то в разнородни теми. По написаното от авторката си личи, че има емоционален интерес и от двете страни, каква неангажираща връзка??

Не знам какво да правя хора! Чета ви коментарите и пак не знам дали е сериозен в намеренията си ... Реших от всичките пъти като го търся аз да го оставя веднъж да ме потърси... той само ме seen-a. Може ли да има толкова шашави хора като мен..

Цитирай Първоначално написано от Muffins Виж мнението
    Не знам какво да правя хора! Чета ви коментарите и пак не знам дали е сериозен в намеренията си ... Реших от всичките пъти като го търся аз да го оставя веднъж да ме потърси... той само ме seen-a. Може ли да има толкова шашави хора като мен..
    Ако знаех как бих ти помогнал, но и аз съм в задънена улица в отношенията момче-момиче!

Много го повтаряш тва, и то в разнородни теми. По написаното от авторката си личи, че има емоционален интерес и от двете страни, каква неангажираща връзка??
    Ами кой за каквото си мисли, като само това ми е в главата как да напиша нещо по-различно?

Оле ние сме на някакви приливи и отливи с него. Уфф иска ми се да го видя, а не знам кога пак ще се видим. Смисъл не го знам кога ще си идва насам, а искам да го видяяя
    Днес пак ми писаа и направо как можа с една проста целувка да ме накара да мисля за него постоянно

Мега фен Аватара на an7raks
    А аз не знам кога най-накрая момичетата ще си набиете в главите, че такова приятелство просто няма...

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    А аз не знам кога най-накрая момичетата ще си набиете в главите, че такова приятелство просто няма...
    Има, ама трябва да го търсиш даже не с обикновен, ами с електронен микроскоп xD. В смисъл светът е достатъчно голям, за да съществуват някъде момчета и момичета, които са приятели. В повечето случаи обаче си е наивна вярата в напълно ясните намерения.

anonymous708973
    Guest
    А ти и Тори?
    Или това ти е завоалираният начин да й кажеш нещо?

В смисъл светът е достатъчно голям, за да съществуват някъде момчета и момичета, които са приятели.
    Да... ама в повечето случаи имат и роднинска връзка...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А ти и Тори?
    Или това ти е завоалираният начин да й кажеш нещо?
    То при нас беше друго. :д Беше си ми казал още от първия път, в който се видяхме, че няма как да ми е приятелка и да ми сплита косите.

anonymous708973
    Guest
    Ама сте приятели, нали?
    Кой ти говори за сплитане на коси. Говорим за приятелство между момче и момиче, не между две момичета, едното с грешния орган в гащите.

Ама сте приятели, нали?

anonymous708973
    Guest
    Не бе, обясни, щото нещо не ти съответства мнението на реалността.
    Ся, ако през цялото време сте се правили на интересни и наистина сте заедно, е друга работа, ама пак не прави мнението ти общовалидно за всички хора. Различни сме, способни сме на различни неща

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    май имаше предвид за чисто платонично приятелство. иначе много ясно, че трябва да са приятели.

Ива ме е разбрала.
    Не бе, обясни, щото нещо не ти съответства мнението на реалността.
    Ся, ако през цялото време сте се правили на интересни и наистина сте заедно, е друга работа, ама пак не прави мнението ти общовалидно за всички хора. Различни сме, способни сме на различни неща
    Заедно сме от вече бая време и не сме го крили. Иначе, аз не познавам момчета, които имат изцяло чисти намерения към момичетата около себе си.

Иначе, аз не познавам момчета, които имат изцяло чисти намерения към момичетата около себе си.
    Те и приятели момче/момче и момиче/момиче в много от случаите нямат изцяло чисти намерения, а какво остава за момче/момиче, но това естествено не значи че няма и такива приятели, които да не искат нещо повече от другия!

Като се видим искам да си поговоря с него затова, кога изчезнаха чисто приятелските му чувства. Защото аз мисля, че и той се беше притеснявал да предприеме първата крачка, защото се познаваме от малки.
    Допреди да ме целуне честно си мислех, че сме от тези "най-добри приятели" от различни полове

Мега фен Аватара на tori
    Пантер, заедно сме от 4 месеца и половина, криехме го само първите два месеца, щото не исках да става работата на Цецо и Лина. Даже ако той не се беше изцепил няколко пъти, нямаше да си призная, въпреки многобройните питания.

anonymous708973
    Guest
    Аааа, стоплих. Със закъснение естествено, аз кога ли съм загряла навреме :д

Мега фен Аватара на tori
    Аз все мислех, че знаеш. :о

ама пак не прави мнението ти общовалидно за всички хора. Различни сме, способни сме на различни неща
    Различни сме, да, но са много малко/ако въобще ги има/ момчетата, които биха слушали словоизлеяния на тема кой кво казал по нейно име и по кого въздиша. Повечето бихме го изтърпели, само ако искаме нещо повече от прегръдка от момичето.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Пантер, заедно сме от 4 месеца и половина, криехме го само първите два месеца, щото не исках да става работата на Цецо и Лина. Даже ако той не се беше изцепил няколко пъти, нямаше да си призная, въпреки многобройните питания.
    Мхм, това не го разбирам защо такива връзки толкова силно се пазят в тайна и толкова много се отрича да имат нещо с конкретният човек! От какво точно се притесняваме, ако не ни пука за хорското мнение?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Той те е целунал и ти мислиш за това по–бързо му казвай да не стане късно. Явно, че той те харесва поне малко иначе нямаше да направи тази крачка.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си