Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
Друг въпрос
В последната седмица 2 пъти се случи нещо, компа е заспал и когато го събуждам с клавиатурата, събужда се и веднага изскача син екран и пише разни неща но много бързо преди да съм прочел кво пише и се рестартира.
Та това проблем с уйндолса ли ще е, смисъл ако го преинстална дали ще се оправи защото явно има нещо?
Успях да прчета от синия екран едно от многото неща които пише, че някъде има грешка и ми казва да преинсталирам или махна последните неща/програми които съм инсталирал ама аз от много месеци не съм слагал нищо ново.
пич, най-лесно да се установи какъв е проблемът е да се направи прясна инсталация на (читав) windows, и след това, преди да започнеш да инсталираш каквото и да било, като изключим нуждата от читави драйвери и евентуални ъпдейти, да тестваш хардуера със съответните програми: prime95 за процесора, memtest 4 за паметта, hd tune за хард диска, furmark за видеото, и някаква добра програма за мониторинг на температурите, тествай с всяка една от тези(първите) четири програми последователно, и ако се окаже, че компа се дъни по време на тестване с някоя от тях, значи проблемът е хардуерен и е свързан със съответната хардуерна част, за която е предназначена тестващата програма, така първо трябва да се реши проблема с евентуални(те) хардуерни проблеми, след това вече ще може да се установи дали някакъв софтуер не е причина(та) за срив на системата, когато се инсталират и тестват един по един последователно