- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Пише ми се книга
Страхотно е, че ти се пише книга! Не вижда защо въобще ти е необходимо чуждо мнение. Ако имаш идеи и самият процес на писане ти доставя удоволствие- защо не! В Сащ например е адски разпространено хоби. Ако се разтърсиш, ще откриеш, че има много хора, които пишат било разкази, романи или стихове в България. Възможно е много от съучениците и приятелите ти да погледна с недоумение на това ти желание, но това е само защото те не се интересуват и това не е чак толкова разпространено хоби! Пиши когато и където ти харесва- на хартия на компютър също си е твой избор.Успех!
Благодаря!
Това не смея да казвам пред приятелите си, защото не се обичат да четат много и смятам, че ще ми се присмеят. Смятам, само да я напиша, без да я публикувам, ще я направя в електронен вариант, ще я разпространя, но няма да я публикувам. Смятам от началото на лято 2016 да започна, че да имам време да прочета достатъчно книги, които ще обогатят речника ми и ще улеснят целия процес на писане.![]()
Понякога дори с най- близките ни хора е така. Не е необходимо да споделяш, ако знаеш, че няма да е полезно. Един ден може да дойде и този момент. Страхотно е, че си осъзнал една съществена подробност от дейността на писателя- четенето и проучването! Четенето е незаменима част от писането, както ти казваш обогатява речника, а и ти помага мисълта ти да тече по- гладко и да пишеш по-лесно. Препоръчвам ти да прочетеш и статии в сайтове за това как се композира една книга, правила и норми, трикове. Това също е доста забавно, а и ще направи крайният наистина завършен и приятен.