.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Гимназия "Ерих Кестнер"

Здравейте! Извинявам се, че отново ще напиша тема подбна на предишните, които съм отваряла - за Златарски и Апостолов, но този път вече е сигурно. Искам да попитам дали някой от форума е кандидатствал в гимназията, защото на мен вече договорът ми е подписан и бих искала да се запозная с някои бъдещи съученици.
    ПП. Ако има въпроси, с удоволствие бих отговорила.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    хахахх, който се преебал, преебал , честито да ти е :>

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    хахахх, който се преебал, преебал , честито да ти е :>
    И защо да съм се пре***ла?

Град
    Sofia
    Ми защото там са едни лигльовци безподобни, познавам хора от там, не говоря на вятъра

Ми защото там са едни лигльовци безподобни, познавам хора от там, не говоря на вятъра
    Почти съм сигурна, че ги познавам тези хора, защото уча в училището от 3 клас, така че ще те помоля да се аргументираш ...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от cherubic
    Почти съм сигурна, че ги познавам тези хора, защото уча в училището от 3 клас, така че ще те помоля да се аргументираш ...
    свикнали са мама и тате да плащат и всичко да им е наред и само нещо малко да се случи, веднага мрънкат и се маят как ака на тях видиш ли може такова нешо да им се случи или да имат еди каква си оценка това е само част ест, няма да се впускам в конкретни примери за конкретни даскали и предмети

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    свикнали са мама и тате да плащат и всичко да им е наред и само нещо малко да се случи, веднага мрънкат и се маят как ака на тях видиш ли може такова нешо да им се случи или да имат еди каква си оценка това е само част ест, няма да се впускам в конкретни примери за конкретни даскали и предмети
    Заради такива мамини дечица, нивото в последните години е спаднало драстично! Плащай големите такси а кръгла нула откъм ниво на образование.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си