Здравейте, напоследък/ок.1 месец/ не спира да ми се върти идеята за професията стюардеса. Чак преди два-три дни реших сериозно да се поразровя, но ако не ти го каже някой, който е минал през този път или, който има такъв познат не е същото. Тоест чета в един сайт едно, в друг сайт пишат друго, а в трети трето...и се обърквам вече. Моля ви ако знаете изобщо нещо да ми кажете къде се кандидатства. Курсовете ги знам, че са до 2000 лв., но четох някъде, че не ти осигуряват работа след това. Също четох, че ако отидеш и бъдеш одобрен в някоя компания, тя ще те обучи и ще те задължи с договор(за което нямам против), но ще ти бъде безплатно. Знам, че професията е далеч от само едното пътуване и обикаляне на света, а е суперски труд, за да станеш такава и още повече труд, за да я работиш, но аз съм готова да уча за нея. Затова ви моля за съвет кои компании са водещи, защото темите в др. форуми са най-късно от 2008, а от тогава са се променили доста неща. Какво става след като кандидатстваш и такива неща...