- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- pe6oskeitborda e nai-seksapilniq muj
Dnes slu4aino vidqh pe6oskeitborda bez negovata pokrivashta boq, sled redovniq mu maintainance (beshe chisto gol). Takiva duski takova durvo. I cheterite mu topki (kolela) sa izkluchitelno mujestveni. Jelaq go.
Pesho,
obrushtam se kum teb s molba. Stani moi seksualen partnior. Bih napravila vsichko za da se sbudne tazi moq mechta. Shte izqm vshichkite purjoli na sveta, shte zakolq 58 kotki i shte napravq novi kolelca za teb ot tqhnite kosti. Budi moi pesho, budi moqt skeitbord!
ако наистина си луна...
това значи че ще трябва да имаме дистанционна връзка по сателита за около 40 години
но след това ще стъпя на теб и ще я изконсумирамеако не съм умрял от рядка болест дотогава
и после ще те колонизираме естествено за да направим най големия площад за скейборди на света
децата ни ще са планети площади за скейбордизвучи толкова романтично
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
окей съгласен съм но при едно условие
недей да ми правиш лунни затъмнения толкова честослънцето е моя също
Ne iskam da chakam za teb 40 godini. Iskam da konsumirame nashata lubov. A kato doidesh pri men e vinagi svetlo i tvoite kolelca shte se razkarvat po moite krateri.
всъщност при тебе е светло през нощта защото Земята те осветлява ;]
окей бейби ставам космонавт записах се за курс таман
ще дойда с самолет
http://vbox7.com/play:94791fb4
>>tonncho took over accounta mi
ебал съм ги всички
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
тончо ти ли писа това ве ей момченце
да не те кажа на майка ти
и тебе съм ебал
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не ме занимавай с глупости ве
ебал съм та
найш к'во аре само да не ме занимаваш
и пак ща иба
Баси пешо не знаех че си хомосексуален.
ваУ рокс
Grell