- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как се премахват синини !?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Как се премахват синини !?
 Как се премахват синини !?
				хей ,хора , сигурно сте забелязали (по - малките) че сега има нова тенденция , с която да се уплътняват и уголемяват устните . Тази "мода" е вдъхновена от Kylie Jenner . Въпросната мацка направи демонстрация как , когато устните приемат вакуум от предмет с тесен отвор , те наистина стават по-големи и по-плътни . Следователно всички тийнове полудяха по това да си уголемяват устните по този начин. Аз уж не съм от наивните ама взех че и аз го пробвах ..
Резултат :посинели устни
пс. : не са кой знае колко сини но си личи
посъветваха ме да слагам лед , какво мислите?
моля ,без критики.
Последно редактирано от xdidx : 04-23-2015 на 13:27
Хахахаха честити да са ти патешките джуки. Няма как да ги оправиш ! Това само човек без капка мозък може да го направи ! Дано не си и на 17 както пише, че наистина ще е трагично положението.

то няма как да не дадеш коментар на това нещо. Синините няма как да ги махнеш
Малко късно си се сетила, ама... нейсе.
Можеше да ти помогне арника монтана 9 СН, ама не знам дали биха ти я дали в аптеката без бяла/обикновена рецепта.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
синините се махаха с някаква хартия ,която кеко се намокряше и изтегляше
не си спомням каква да беше