- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- тоя дъртия с кривия аватар
има ли една тема, в която да не се е разписал ?
баси имам чувството че 1/3 от постовете във форума само той ги генерира
Според мен не трябва да говориш така за него ще се окаже, че 10 години е тренирал бойно само отделно 10 години с Руските барети и 10 години е бил сомалийски пират, 10те години плуване са били след това като са му потопили гемията, прибрал се е в България и 10 години бил курвар, после решил да стане пилот изпитател на формула 1 и така 10 години, като му писнало се преквалифицирал и станал нереален хакер, научил се на графичен дизайн за да си нарисува собствените илюзии и щото е бил хакер-нинджа-пилот-пират-курвар не се ебавай с него е сега ще те намери и ще дойде със личната си совалка.
И така кривия 40 години жули чекии на форуми.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
kaza choveka koito kazva samo istinata hahahaha
забрави 10-те години в Афганистан
сега живее при майка си, а тя е по-опасна и от него!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
А мен няма ли да ме отразиш, или е болезнено да говориш по темата ?
Въобще не ми пука за проблемите ти с жени, които си имал.
Бягай да си измисляш, че си бил супермен 10 години
Dr. Gregory House
Да, никът й.
Жалък.. БТУ не ми пука ако ще и на 40 да си, ако си толкова мъж колкото казваш, защото гледам говориш много смело
Казвай дата и час и ме питай на живо същия/ите въпрос/и?
//Друг начин да се оправя с тебе освен да те вкарам в болница за неопределен период от време няма, доста потребители ще са благодарни.
И не се засягам ако това ще кажеш, просто ми писна да ме натоварваш с присъствието си.. Много си спрял, честно.. Поне да имаше нек'ва почва тоя хейт, а ти прост филмиран комплексар. Иди избивай комплекси върху майка си, все пак тя е единствената жена, която те е целувала и те харесва.
//Ся ще се покриеш нали мишок-барета-военен-хакер-курвар-пилот-красавец-про-на-всичко, ама ще се покриеш.
Dr. Gregory House
А има ли причина ти да се заяждаш като дърта лелка с всевъзможни потребители? Ниските ти социални умения са ясни, ама трябва да има и друго. И вземи да ми махнеш игнора, да те видя колко струваш. Или знаеш да се оправяш само с умствено изостанали? Не съм Aeternal, има хора, които могат да потвърдят,
Corb1225, защо му обръщаш внимание?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Интересен (но не в добрия смисъл) индвивид е и искам да го разбера. Не е трол, а си е това, което си е. Искам да разбера каква му е патологията, но не съм специалист и ми трябва повече инфо. Пък и се дразня, не само на него, а и на хората, които го харесват.
Хасан, заслужи си правото да имаш отделно име и за този ти профил. Ще ти викам Шаро, защото ми напомняш на улично пумиярче, което си харесва някой, почва да го следва и не можеш да се отървеш от него.
анархи, ще доведеш ли и близалката ?
Естествено, че ще увърташ, к'во да правиш, форумен мишок. Е тука го заявявам публично пред всички, ако си путка няма да кажеш дата и час.Ако си мъжа за който се представяш ще дойдеш, пък и нали съм два пъти по-малък от тебе, нещо страх ли те е?
За смях си, виждам те колко си мъж, насираш като ученик ;с
Dr. Gregory House
Иронията е за твоя сметка паляк, щото е вярно... Мишок си, тука влизаш да се правиш на велик, ама йок и ако се видим на живо ще разбере целия форум какъв си заухав..
/afk нямам нерви да се занимавам с тебе, честно ако си мъжа, който твърдиш, ще кажеш кога и къде. Явно си путка.![]()
Т'ва го знам и по начина по-който се държиш с жените, облизвайки им старателно подметките.
И по това, че те е страх да не ти изневерят и мислиш, че всички са еднакви.
Мда нормално е, щото си жалка путка, сериозно има съфорумки, които са повече мъже от теб. хуаухаухаухаух /афк.
Dr. Gregory House
Но като се замисля ти си такава путка, че 99.99 % от женското съсловие може да те прибере в малкия си джоб, щото си пълен смешник.
Dr. Gregory House
Ся вече съм афк![]()
Dr. Gregory House
Нем, само инвалидна количка. Обещавам да се прибереш с нея, мухльо.
Айде покрий се ся.. ;с
Dr. Gregory House
Много сложно стана, сега трябва и аз да ти донеса нещо.
Ще се сърдиш ли, ако подаръкът ми е чифт плавници за близалката, тъкмо ще я доведеш да ги пробва на място ?