.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Question Архитектура в УАСГ !!!

Здравейте!
    Първо извинявам се,че публикувам нова тема при положение,че вече има известен брой теми на същата тематика,но искам да получа актуална информация.
    Изключително силно се интересувам от специалност ,,Архитектура'' в УАСГ.В интернет не намерих много материал по въпроса,изчела съм всички форуми в които се говори за УАСГ и конкретно тази специалност,но те са от преди 7-10 години и почти не се дава точна информация.
    Та искам да получа информация от бивши,текущи или бъдещи студенти от УАСГ за кандидатстването -наистина ли е толкова трудно колкото всички казват (чух,че вече приемат и с 4ка на изпита по мат.) ,колко свободни места има на година (като се има предвид,че аз ще кандидатствам след 2 години),какво представляват изпитите (разбрах,че имало промени),балообразуващи оценки,най-нисък бал от 2014 г. ,ще мога ли с 2 години подготовка да вляза и общо взето всичко важно (възможно е да съм пропуснала нещо).
    Ако някой има желание да ми пише на лично ще бъде още по-добре!
    Благодаря,предварително!

За момиче да влезе в УАСГ с архитектура си е бая труд.
    Изпитът по мат е най-труден от всички кандидат-студентски в страната. Ама тва ти е най-малкият проблем. Като се има на предвид, че ходиш на 3 изпита по рисуване, което ти е повече от половината оценка. Една съученичка се готвеше 3 години, за да влезе там и накрая имаше 27,5/30 бал. Ходеше си на уроци по рисуване 4 години и пак на рисуването изкара 5-ци. Мисля, че поне 27 ще ти стигне, за да влезеш.
    За момчетата е друга бира, там е елементарно - 23-24 бал те устройва.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си