.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Post Имам твърде голям гъз

Не знам дали това е правилния раздел,но искам да ми помогнете. Винаги съм бил слаб,но преди 3-4 години надебелях...доста ! След няма и година пак си върнах килограмите , но гъза ми остана големичак ... Тренирам от доста време футбол и не мисля че имам мазнини в тази част , но все пак не знам ... другото ми обяснение е изкривяване на гръбнака в тази част ! (мога да покажа снимки , само искам да ми помогнете)

Или ти е мазен гъза или си го тренирал здраво (което ме съмнява ;д) та , да други варианти няма

Супер фен Аватара на Pug_306
    Липсата на секс също води то това пусни една снимка да видим, може пък само да ти се струва, че ти е голям гъза

anonymous708973
    Guest
    Изкривяване на гръбнака в област на задника???? Ти газ ли си пил?

Мега фен
    пантерке има различни видове гръбначни изкривявания

Мега фен Аватара на RapExotic
    По колко часа на ден седиш на стол?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Кво общо има това?

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    пантерке има различни видове гръбначни изкривявания
    Не променя факта, че няма изкривяване на гъза...

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Липсата на секс също води то това пусни една снимка да видим, може пък само да ти се струва, че ти е голям гъза
    Обясни как липсата на секс прави голям гъз, pls.

Цитирай Първоначално написано от manqkabs98 Виж мнението
    Не знам дали това е правилния раздел,но искам да ми помогнете. Винаги съм бил слаб,но преди 3-4 години надебелях...доста ! След няма и година пак си върнах килограмите , но гъза ми остана големичак ... Тренирам от доста време футбол и не мисля че имам мазнини в тази част , но все пак не знам ... другото ми обяснение е изкривяване на гръбнака в тази част ! (мога да покажа снимки , само искам да ми помогнете)

Най-добре дай снимка, не много разголена плс...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Кво общо има това?
    Да си видял таксиметров шофьор със стегнат задник?

Пич аз имам едни 6-7 часа на стол на ден и гъза си ми е окей.. Та, подкрепям Rakshy , кво общо има тва със седенето на стол?

Колко таксиметрови шофьори тренират on a regular basis?

Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    Или ти е мазен гъза или си го тренирал здраво (което ме съмнява ;д) та , да други варианти няма
    ами тренирам футбол и бедрата са стегнати ... не знам :/

Имаше период от няколко месеца през които нямах стол с облегалка и стоях на дървена таборетка ... може би от там има нещо , но не знам :/

http://prikachi.com/images.php?images/703/8078703k.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/707/8078707J.jpg
    ето снимки,по склонен съм да вярвам,че е изкривяване но не знам :/
    Последно редактирано от manqkabs98 : 04-27-2015 на 21:00

Аз честно казано не виждам проблем Смисл така като си с анцук и е снимка е трудно да се разбере, но не мисля, че имаш някакво гръбначно изкривяване като на снимката. Според мен проблема по-скоро идва от краката ти. Когато квадрицепсите ти са по-дълги и отпуснати и отпуснати, и дават възможност на задното бедро да доминира се получава "пинко розовата пантера задник" т.е. гъза ти изчезва. Това става, защото стегнатите мускули дърпат целия ти таз надолу и ти практически подвиваш опашка (така си го представи). /това го няма при теб, но е така да знаеш повече /

Другия случай е когато задното ти бедро е по-гъвкаво, а квадрицепсите ти са по-стегнати. Тогава липсата на мобилност кара задника ти да се "качва нагоре" т.е. да прави чупка като кифла във фейсбук.

Другия трети вариант е просто да ти е голям гъза... въпреки че на снимката не мисля, че това е случая (колко прекрасно е чувството да говориш за на някъв пичага гъза )

Първите 2 проблема се оправят със stretching, третия е безнадежден случай ;д

Ако имам някви други идеи ще ги споделя по-после.

И аз не виждам нищо ненормално, освен ,че ми изглеждаш малко мазен все пак,(не ,че мога да напрая кой знае ква преценка от тея снимки и като се има в предвид ,че си и слаб ;д може просто да ми се спи много аахаха) ама все пак гъза ти си е нормален.. И тая тема на разговор е so awkward..

Момчета не знам какво виждате , но аз знам какво аз виждам в огледалото (въпреки че има много случаи в които хора са си махнали огледалата и са се оправяли от различни диагнози) ... искам само да ви попитам има ли смисъл да ходя на лекар да ме снимат,на какъв лекар по-точно трябва да отида и ако има нещо лекаря ще ми каже ли как да го оправя !

Мдам, нарича се внушение Но все пак, ако отидеш при личния той сигурно ще ти даде талон за физиотерапевт/ортопед или някъв друг подобен лекар, който ще те прегледа набързо и ще ти каже някви неща, които не разбираш, ще ти каже да почнеш да тренираш плуване (всеки скапан път). Може да те карат да ходиш на някви процедури, ако имаш някъв проблем, и да ти дадат някви упражнения уж за укрепване на мускулатурата и т.н.
    Но при липса на болка или невъзможност за изпълняване на някакви всекидневни дейности, не мисля че има смисъл да ходиш на лекар... К'во ще кажеш на лекарката "Мисля, че ми е голям гъза, от гръбнака ли идва тва?"

Мега фен
    Изкривяване е, да. В твоя случай следствие от слаба мускулатура в корема и краката. На фитнес, приятел

Ако ще ходиш на фитнес задължително си намери адекватен треньор. Казвам го, защото когато имаш някъв такъв дисбаланс тялото ти го заобикаля, т.е. докато примерно клякаш ще си изкривиш техниката така, че да има минимално натоварване в/у слабите мускули. Трябва някой да ги гледа техниката и да поправя грешките. Gud luck

Благодаря за помощта момчета,ще се консултирам с лекар!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    https://www.youtube.com/watch?v=w-NGXZimg0w

Изгледай го, Сандо помага точно на един с твоят проблем
    Последно редактирано от papugai : 04-29-2015 на 10:46

anonymous708973
    Guest
    Не мога, бе, с глас се смея!

+изкривяване на гъза
    +дървена табуретка

Не, не :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    се получава "пинко розовата пантера задник" т.е. гъза ти изчезва..
    Ааааа, не с лошо!!

Бтв, и аз не виждам проблем, съвсем нормален задник ми изглежда да имаш. Като потренираш за крака, оформянето самичко ще си дойде.

Мега фен
    тебе може сякаш да ти изглежда, ама погледни областта между краката къде му се намира спрямо пъпа. Не казвам естествено, че трябва да са на една равнина, но при слаби коремни мускули се получава точно този 'вдлъбнат' ефект - дупето се вирва и при крайни случаи човека не може да стои балансирано върху ходилата си, а е наклонен напред така че тежестта пада в по-голямата си част върху пръстите на краката, а не се разпределя по цялото ходило.

В интерес на истината при жени се забелязва супер често.

Вдигане на крака от вис няколко месеца и всичко ще му е на 6. Мъжете имат това предимство, че изкривяванията често са следствие от слаба мускулатура и веднъж коригирана + корекция на стойката ти разрешава проблема. Пък и на плуване да се запише ако иска както препоръча някой по-горе - лошо няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си