.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Post МНОГО СТРАНЕН ПРОБЛЕМ ПРИ СЪН

Здравейте ... от 3-4 дни ми се случва да се събуждам през 10 секунди и отново да заспивам неумишлено просто си отварям очите и така. А най-странното е ,че УЖ спя , но за 5-6 секунди съм с леко отворени очи и виждам да кажем мебелите пред мен ... Сънувам а в същото време съм някакси буден за 5-6 сек и това поне 4-5 пъти и е много гадно -- Ако на някой му се слува много моля да пише ......

Говори ли с вашите за това? Може да ги питаш дали са ставали по някое време или някой друг(брат, сестра, гости ако си имал и т.н) да е вдигал някакъв шум, дори лек, защото понякога и леките шумове събуждат. Може и несъзнателно да си чувал шум от съседи, изобщо всякакъв шум дали е имало в момента, в който се събуждаш за кратко. Аз лично не бих запомнил нещо, случило се докато съм се събудил за малко, дори и нещо, което съм казал. За да го помниш значи нещо те е събудило. А ако си ял нещо или си пил, може да те е подразнило също. Просто причините са няколко, опитай да разнообразиш с нещо, което го правиш по принцип и виж дали има ефект. Едва ли е нещо сериозно. Не трябва да се притесняваш за никой проблем(ако не е нещо сериозно, разбира се), тъй като изобщо може да не е проблем. Просто се замисли каква може да е причината.

Благодаря ти за отговора ... значи дядо ми живее с нас ... той е на инвалидна количка и не се спира винаги ходи да види дали е заключено и вдига шум денонощно. Последно време почна и докато спя да отваря вратата леко да види в стаята ли съм си може от това да е ... Доста често ям и пия преди да заспя навик ми е сякъш да хапна поне 1 филийка ... но ме притеснява че сънувам а съм буден с го осъзнавам а немога да спра

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от slavov1923 Виж мнението
    Сънувам а в същото време съм някакси буден
    през това време можеш ли да мърдаш крайниците си?

Не съмо главата си мърдам и се опитвам или да спра да сънувам и да се събудя напълно или да си затворя очите и да продължа но сънищата са ужасни и се опитвам да спра ... днес бях съм у нас и се наспах добре само 1 път се събудих ..

Нещата, които "сънуваш", докато си буден какви са? Имат ли нещо общо с обстановката около теб?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B8%D0%B7%D0%B0

Прочети това и не се плаши; имам сънна парализа от малка и обикновено се случва, когато имам нездравословен режим на спане.
    Ако нямаш сходни симптоми с описаните в по-горния линк, не знам какво може да бъде.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    Нещата, които "сънуваш", докато си буден какви са? Имат ли нещо общо с обстановката около теб?
    Не е сънуване, а фантазиране.

99 % същото .... последните 3-4 дена не ми се е слувало ..

радвам се ^^

ако имаш добър режим на спане и спиш достатъчно не би трябвало да ти се случва, или поне не често

сънна парализа е и индикация за повишена тревожност също така.
    спорт, спокойствие, добър режим на съня и отминава.
    като по-малка имах някои детски страхове и редовно имах и сънна парализа.. при мен най-вече се проявяваше със задушаване, което отминаваше чак като се събудех... или невъзможност да се помръдна, и т.н.
    когато тревожностите отминаха, и сънят ми стана по-здрав и без такива неща..

доста играе психиката, хора, запомнете го това
    всякаква медицина за мен е НИЩО без да се погледне и психиката..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си