.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Неизвинени отсъствия ( въпрос )

Здравейте хора , имам въпрос :
    Тъй като в момента съм болен , и не ми се мърда от леглото или изобщо от къщата в която съм , не ми се ходи на училище и не ми се ходи до личния лекар защото трябва да пътувам . И реших просто да остана в къщи , да се наспа и след това да си направя чай . Въпросът ми е : Ще имам ли някакво наказание за 7 не извинени отсъствия ? Някои хора отсъстват с месеци и нямат бележки , и като гледам нямат нищо такова . За мен се притеснявам , нямам нито едно , и съм добре . Но 7 ? Ще имам ли наказание или нещо такова ? ( 9 клас )

Мега фен Аватара на ameli
    Никой не е казал, че медицинска бележка се взима в деня, в който си болен - иди след това.
    А можеш и просто да си напишеш бележка по семейни причини.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Драсни си една фалшива бележка. Ако си от Пловдив ще ти намеря. Иначе за 7 отсъствия получаваш предупреждение, което е нищо.

Ходи до личния лекар като оздравееш, сигурно няма да ти откаже. Другият вариант е да си напишеш бележка по домашни причини. Иначе май над 5 неизвинени спираха стипендия ли, детски ли... нещо имаше, не съм сигурна. Що просто не си намериш фалшива бележка?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на lunacy
    обади се на личния си лекар
    когато си взимам бележка по-късно и не съм се обадила ми правят проблем на мен;;

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си