- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- помогнете ми да отслабна
Да започна с това че съм момче на 16 тежа 55 кг и съм 1.68 и имам проблем с това че дупето ми е голямо (дебело) и моля ако някой знае ефикасни упражнения съчетани с хранителен режим за отслабването му да ми каже
Клизма, след като на 16 се притесняваш за задника, на 17 ще почнеш да заглеждаш чуждите
Аз очаквах смислен отговор не паляци които да ми казват къв съм що съм явно тука няма да получа това което искам
Просто когато някой с когото се срещам за първи път и ми вика о къв е тоа голям гъз ве или пък от даскало виж си задника дебелак аз кви да праа... факан трол вика ... напусни
Иначе кво бе, балък?
Кое момче ще каже "дупе", а не "гъз". На кое момче ще му пука колко му е голям гъза?! Кое момче на 55 кг и тоя ръст ще има голям гъз, ffs?!
Но, ако ти си това момче и не си небезизвестния Иван Г. (от фб, може да го видите, ако мнол ви е зор), то тогава знай няколко неща:
1. Не можеш да отслабваш на точно определено място. Тялото ти не работи така (ти може да си 1 на 7 млрд, знае ли човек).
2. Можеш или да тренираш за останалите части на тялото ти, така че да не изглеждаш като Ники Минаж или пък да спреш да бъдеш малка женичка![]()
Има го и варианта да си напълно слаб и просто генетично да сте дебелогъзи и просто да изглеждаш дебел, тогава идва 2. където тренираш за да приличаш на човек. Имах един приятел, чиято майка беше с ебати паласките и той беше с ебати паласките, нямаш особено голям избор стигне ли се до генетиката ти.
*А и да, къв треа си да сложиш никнейм: "anonimenchovekmojebi" ?!
Нямаше какво да сложа друго а и според теб може да няма такива хора но явно както каза съм 1 на 7 милярда и кво мога да напраа аз искам помощ от тук искам съвет за упражнения и режим ...Не ми пука особено че е дебел тъпото е че става обект на подигравки
Ами от 2 седмици ходя на фитнес и тренирам но просто исках да проверя дали има такива упражнения да спрат гаврите
Ти си като кечиста Ракиши. Нямаш проблем просто пребий някой и докато е в несвяст му направи миризливото лице на Ракиши и бързо ще придобиеш популярност. Но не става дума само един път , винаги когато азимаш надмощие се вазползвай. Успех
Дечица мили не се карайте тук а се оредете на бой някъде като едни зрели и цивилизовани българи![]()
Човека просто иска съвет... За тези килограми и този ръст ще е доста странно, ако имаш голям гъз и малко не ми се вярва... Най-вероятно, защото някой ти го натяква ти го е втълпил. Попитай се дали реално гъза ти е голям или просто е няква подигравка. Пък, ако гъза ти найстина е голям, диета е единствения отговор![]()
Мерси габриела !
Е да бе, диета бил отговора... На 55 кг ква диета ще направи? Колко кг ще свали? На какво ще прилича след като свали?