.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    anonimenchovekmojebi
    Guest

помогнете ми да отслабна

Да започна с това че съм момче на 16 тежа 55 кг и съм 1.68 и имам проблем с това че дупето ми е голямо (дебело) и моля ако някой знае ефикасни упражнения съчетани с хранителен режим за отслабването му да ми каже

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Клизма, след като на 16 се притесняваш за задника, на 17 ще почнеш да заглеждаш чуждите

Мега фен Аватара на Rakshy
    факан трол

anonimenchovekmojebi
    Guest
    Аз очаквах смислен отговор не паляци които да ми казват къв съм що съм явно тука няма да получа това което искам

anonimenchovekmojebi
    Guest
    Просто когато някой с когото се срещам за първи път и ми вика о къв е тоа голям гъз ве или пък от даскало виж си задника дебелак аз кви да праа... факан трол вика ... напусни

Цитирай Първоначално написано от anonimenchovekmojebi Виж мнението
    Просто когато някой с когото се срещам за първи път и ми вика о къв е тоа голям гъз ве или пък от даскало виж си задника дебелак аз кви да праа... факан трол вика ... напусни
    Иначе кво бе, балък?

Кое момче ще каже "дупе", а не "гъз". На кое момче ще му пука колко му е голям гъза?! Кое момче на 55 кг и тоя ръст ще има голям гъз, ffs?!

Но, ако ти си това момче и не си небезизвестния Иван Г. (от фб, може да го видите, ако мнол ви е зор), то тогава знай няколко неща:

1. Не можеш да отслабваш на точно определено място. Тялото ти не работи така (ти може да си 1 на 7 млрд, знае ли човек).
    2. Можеш или да тренираш за останалите части на тялото ти, така че да не изглеждаш като Ники Минаж или пък да спреш да бъдеш малка женичка

Има го и варианта да си напълно слаб и просто генетично да сте дебелогъзи и просто да изглеждаш дебел, тогава идва 2. където тренираш за да приличаш на човек. Имах един приятел, чиято майка беше с ебати паласките и той беше с ебати паласките, нямаш особено голям избор стигне ли се до генетиката ти.

*А и да, къв треа си да сложиш никнейм: "anonimenchovekmojebi" ?!

anonimenchovekmojebi
    Guest
    Нямаше какво да сложа друго а и според теб може да няма такива хора но явно както каза съм 1 на 7 милярда и кво мога да напраа аз искам помощ от тук искам съвет за упражнения и режим ...Не ми пука особено че е дебел тъпото е че става обект на подигравки

Нямаше какво да сложа друго а и според теб може да няма такива хора но явно както каза съм 1 на 7 милярда и кво мога да напраа аз искам помощ от тук искам съвет за упражнения и режим ...Не ми пука особено че е дебел тъпото е че става обект на подигравки
    Нали знаеш... хората могат да се гаврят със ВСИЧКО. Ако не е гъза ти, ще е лицето ти или нещо друго, голяма работа.

Но иначе можеш да пробваш да свалиш кг, но ти вече си малко кг и няма да ти е готино.

anonimenchovekmojebi
    Guest
    Ами от 2 седмици ходя на фитнес и тренирам но просто исках да проверя дали има такива упражнения да спрат гаврите

Супер фен Аватара на Юлиян
    Ти си като кечиста Ракиши. Нямаш проблем просто пребий някой и докато е в несвяст му направи миризливото лице на Ракиши и бързо ще придобиеш популярност. Но не става дума само един път , винаги когато азимаш надмощие се вазползвай. Успех

Ами от 2 седмици ходя на фитнес и тренирам но просто исках да проверя дали има такива упражнения да спрат гаврите
    Упражненията най-много да го направят по-голям

Супер фен Аватара на Юлиян
    Дечица мили не се карайте тук а се оредете на бой някъде като едни зрели и цивилизовани българи

Човека просто иска съвет... За тези килограми и този ръст ще е доста странно, ако имаш голям гъз и малко не ми се вярва... Най-вероятно, защото някой ти го натяква ти го е втълпил. Попитай се дали реално гъза ти е голям или просто е няква подигравка. Пък, ако гъза ти найстина е голям, диета е единствения отговор

anonimenchovekmojebi
    Guest
    Мерси габриела !

Е да бе, диета бил отговора... На 55 кг ква диета ще направи? Колко кг ще свали? На какво ще прилича след като свали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си