- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- честит ден на ''европа''
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ми недей мрънка тогава, че имало паметник на пилотите на САЩ в София.
Мен ме дразни.
Ти нали си толерантен, теб не би трябвало.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
жените да философстват? .....
добре бе, защо и е на една хубава жена да философства пред стадо расови мъже, изглежда е изпаднала в нужда или пък мъжете са калпави и нея я избило на философия.
то кво да си кажеш с мъж с ник сатан или пък "езичник-свидетел" на словото.
ама виж никове като "golemiq_korab_minava", "аурис", звучи доста романтично
Последно редактирано от defender : 05-09-2015 на 21:13
абе знаех си аз, че ауриса с тоя ник си търси да намаже.
herkules herkules herkules
мисля че почваш да разбираш защо сипя лайна във форума
приятно е, а да се мъчиш да водиш адекватна дискусия е просто дразнещо
едит;
https://youtu.be/t6o84NU9Ees?t=300
Предлагам ви да го погледнете.
Последно редактирано от Auriss : 05-09-2015 на 21:38
баси задръстения американец си.
ефенди ти ходи ли пред паметника на червените терористи в борисовата ?
аз мислех да мина рано сутринта да му се изтропам отпред ама чух че имало камери откакто го разкрасявали със спрейове
Ама когато заговорим за жени, ауриса млъква или отклонява темата.
Не му допадат нещо, май. Той обича да е винаги най-нежния и галантен в групата, а в група от жени това няма как да стане, просто физиология.
утре от 6 съм на стойка, мини от там, разбира се няма как де се прикриеш, ще те разпозная веднага по шума на токчетата.
за кво ми тая пръч компания, ще загрозявате паметника, произведение на изкуството.