Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
добре е да се отнасяме хуманно към животните, дори и ако се наложи да заколим някое за да нахраним примерно децата си с месото му, затова в юдаизма се говори за "кашер", традиция, според която животните се колят по-възможно най-безболезнен за тях начин, виждал съм и мюсюлмани, които колят дребен добитък по още по-прецизен начин, така щото животното дори не трепна и просто заспа, сякаш хирурзи извършиха много прецизна операция, лично аз не смея да се похваля със себе си в това отношение, защото не винаги съм разполагал само с растителна храна, иначе предпочитам зеленчуци пред месо, обаче лошото е, че досега, особено зимата, те бяха по-скъпи от месото, и не всеки можеше да си ги позволява винаги поради в пъти по-високата им цена, иначе лично аз не съм убивал добитък, и дори и при мисълта за това, съзнанието ми не може да го приеме, но в същото време никак не осъждам хората, които работят във фермите с животни, месопреработването и търговията с месо (само защото това им е професия), понеже и благодарение на тях много хора могат да консумират месо без да трябва да убиват животни, иначе ако не бяха те, на много повече хора можеше да им се наложи да убиват животни, затова трябва да уважаваме месарите, обаче в същото време не е за препоръчване да се консумират големи количества месо, защото според данни от последните години, в немалко кланици и ферми животните доста се измъчват, защото методите им на колене и отношението им към животните там се оказаха доста нехуманни, затова по-скоро би било по-добре да се каже ако ще употребявате месо за храна, правете го колкото се може по-рядко и в по-малки количества..., като все пак, както големи авторитети в областта на храненето са казали, когато става дума за изхранване на населението, никога не казвай никога..., и ако някой търси заместител на месото от добитък, може да се консумира риба наместо месо от добитък, тя е отличен заместител
Да живеят вегетарианците.

Значи признаваш, че имаш деца.