.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Добавки за стягане на дупе?

Нищо не разбирам от добавки,химий и т.н , ще съм много благодарна ако ми помогнете.В момента съм наблегнала на тренировките за дупе, но предимно в домашни условия всеки ден,а на фитнес може би 5 пъти макс на месец.Интересува ме има ли добавки които да помогнат за оформянето на дупето и ако да , какви са те ,как се приемат и т.н.Слабичка съм по принцип (около 45кг) , но дупето ми е в много лошо състояние имам целулит,стрии,формата му е ужасна и искам да се оправи моля ви помагайте

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Имаш ли приятел, правите ли секс, колко често ?

anonymous708973
    Guest
    Добавките се казват "спри с глупостите", "прави си упражненията" и "пий вода", даже са безплатни!
    упражнения: напади -нормалните напред/назад + диагонални, клекове, катерене на (стабилна) табуретка/стол, donkey kicks, jumping jacks.

Водата не стяга и не премахва стрии, още повече, че голям прием, ще и докара и увиснал корем.

Papugai не правя секс,самичка съм си за момента скоро приключих дълга връзка и нямам желание за такива неща.Чувала съм че секса премахва целулита , но при мен всякаш още повече го натрупваше по-скоро са ми по наследство тези неща...

PinkPan7her всички упражнения които изброи ги правя , но съм решила да взема нещо да ми подпомогне

Цитирай Първоначално написано от finito_ Виж мнението
    Papugai не правя секс,самичка съм си за момента
    Здравей, как се казваш и къде живееш ?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Водата не стяга и не премахва стрии, още повече, че голям прием, ще и докара и увиснал корем.
    What, брат?! В момента съм на около 6 литра вода на ден... anyway кво ще рече по наследство ти е целулита
    Целулита е задържане на 1938 глупости.. та както са ти казали по горе Пинки, прави си упражненията и ще стане и си оправи храненето, добавки и глупости се взимат, когато 1вите 2 са перфектни може да драскаш и по някое кафе преди трен. е така за някакъв термо ефект.

Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    What, брат?! В момента съм на около 6 литра вода на ден.
    Някои пият по 20 литра, защо и ти не си по толкова ?

anonymous708973
    Guest
    Как ги правиш и колко често?
    Ако наистина не се получава - във фитнеса сумо клек и към нападите още 15-20 кила и няма как да не става.
    Стрии няма да махнеш - за тях ти трябват някакви бабини методи, но ще си махнеш целулита и ще си оформиш дупето.

Мега фен Аватара на Rakshy
    нéма добавки за гъз

стриите си ги носиш общо взето. Аз моите ги приемам като постижения Главно тия по ръцете, раменете и гърдите.

Slarc3, недей да пиеш толкова вода, чуек, не е 'убаво за тялото - осмози, дифузии и т.н.

Не, секса не прави тяло Спрете да слушате тъпите курви по кварталите.

Той е само в някои дни,чооооовек.. иначе са си 3-4

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си