- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да оправя отношенията ми с най-добрата ми приятелка!?
Здравейте,искам да се извиня ако темата не е в правилния раздел....
Така,мисля че всички разбрахте за какво става дума с моята най-добра отнишенията ни са доста конфузни за жалост....
Накратко когато бях в 4 клас (сега съм 6) ние бяхме просто неразделни, докато в моя класне се премести едно момиче ...
Незнам защо но аз започнах да обръщам много повече внимание на нея и затова приятелката ми веднъж ми се расърди аз си мислех че това са глупости но далеч не е било така и постепенно аз зпочнах да общувам все повече и повече с новото момиче а приятелката ми много ама много се дразнеше от това и така и тя започня повече да общува с хора от нейния клас и малко по малко отношенията ни изтинаха сега сме така че като се видим някъде дори не се поздравяваме Моля ви помогнете ми как да оправя нещатаИ като имате птедвид че аз тази година се преместих в друг град
Моля авторите да публикуват историята ми ....
Извини й се. С това можеш да оправиш нещата, и да не я пренебрегваш друг път. Включи я в компанията си, излизайте някъде заедно, намери време и за нея. Кажи й че лошо си постъпила и че го разбираш и няма да го повториш - и гледай наистина да не го повтаряш.
Нормално е да се почувства така, ти буквално си я изоставила заради нов човек и изцяло си прекъснала отношения. Всеки на нейното място би реагирал така....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride