- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Има бол кечисти - уви, заради тия анаболи някои превъртяха, та си отидоха от този свят по много ужасен начин, като Крис Беноа... :/
Преди известно време разбрах, че и Чайна е предала Богу дух.
Да, прочетох го току що:
Объркал съм се, щото аз съм гледал сюжета на паралелната кечистка вселена. :]After winning his first WWF Championship and beginning a storyline marriage with Stephanie McMahon in 1999, Triple H became a regular main event wrestler (in 2003, Levesque married McMahon in real life).
колко сте необразовани... никой от вас не спомена най-великия кечист на всички времена а именно Батиста![]()
Мда, тоя го утвърдиха след като Скалата понамали участията си.
Ох, сега се смея - спомних си за Рик Светкавицата и Тери Хълк Хоган - около 2005 г. записаха отново известен брой регулярни участия. И много ми бяха смешни, защото вече си им личаха сериозно годинките, а те побеждаваха млади мъже... :]]]
Пък ся новиите не ги знам
Един път бях попаднала по бтв комеди и видях рей мистерио
Е, то тия там са до гроб - буквално. Докато могат да се мърдат, генерират приходи от стари лаври. :]
бтв: покемон, ти как мислиш - Electrа мъж или жена е? Че откакто някой обърна дума, че може да е pe6o - почнах да мисля и аз така. Ама тоя илеВ тотално ще да е превъртял покрай тази математика дето учи в университета... :/
^ Имам карта за всички линии, за една година - 365 лв. На ден превозът ми излиза по 1 лев, без значение дали ще пътувам в една посока, в две посоки, с едно превозно средство или с всички възможни. :]
Ти пък ще ми кажеш дали го знам или не - и лично име му знам, и фамилия, и фейсбук - затова pe6o е в моя доверителен списък и човекът може по всяко време, ако иска, да ми пише ЛС-и. :]
//въпреки, че аз предпочитам да получавам съобщения от момичетата в списъка, ама... съдба (и лоша репутация).![]()
виж какво ти пестиш от транспорт защото не може да си позволиш комфорта с кола
просто е
в бг никой не го ебе за озоновия слой и липсата на паркоместа
който може скача в колата
аз предпочитам да съм в задръстване в кола и да си пуша и да си слушам музика отколкото да се лашкам целия потен и мазен в автобус с мангали
ама ако бях в софия нямаше да мога да си го позволя