- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам карти Ниски цени Bicycle Tally Ho DeckOne Sentinels
Знам че в България цените са доста завишени, а аз имам възможност да взема някои тестета и то на по-добри цени - направо най-ниските - възползвайте се като предварително заявите кое тесте бихте си поръчали от мен - за да го взема.
И така да започваме: Това са наличните тестета които мога да взема: Ако някое липсва и имате интерес - питайте.
[19.7.2011 г. 16:00:17] Ace-Of-Hearts: Bicycle 100% All Plastic cаrds / Sentinels / Guardian / Deck one / Bicycle Black / Red / Green / Yellow / Purple / Blue ICE deck / Bicycle Rider Green / Orange / Turquoise / Black Back / Bicycle Standard / Mandolin back / Bicycle League Back / Bee / Tally-Ho / Bicycle Invisible / Brain Wave deck / Hoyle playing Cards / Aviator Poker Normal / jumbo index / Shadow Masters / Ghost Deck / Raider Bicycle Deck White / Outlaw Bicycle Deck /Bicycle double Blank / Double Back / Double Face / Blank face / Blank Back / Double Blue-red Back /
Цените за сега са само ориентировъчни и близки до тези, на които ще се продават тестетата.
Доставката е с наложен платеж (т.е плащате на куриера в брой и взимате картите) с куриер на Еконт или Спиди в техен офис във вашия град или до вашата врата. Доставката е на следващия работен ден и е от 5.50 до 7.50лв.
Bicycle Invisible Deck.
17lv Търсите ефекта УАУ? - Назовете 1 карта. Вале пика? Изваждам тестето и оу една карта от всички е обърната.. О Боже мили възжможно ли е.. БАМ Вале пика! Без значение коя карта назовавате винаги тя ще е единствената обърна. Препоръчвам!!! Един от най-добрите и продавани трикове.
1. Bicycle Standart - Сини/Червени7.50лв. Air-Cushion Finish - Най-известното и предпочитано тесте - Н1 в правенето на трикове.Ако искате от това тесте - то тогава ви препоръчвам вместо него да поръчате от 2. Bicycle Mandolin Back
2. Bicycle Mandolin Back - Сини/Червени -8.50лв Разликата е - Леко в гърба на картата, но идва с Бонус - Карта с Бяло лице за супер трикове. Не е за изпускане! + това специално Ричърд Търнър е следял за контрола за качеството - T.e. води се за по-добър вариант.
3. Bee deck - Сини/Червени- 11.50лв Cambric finish Добре Познатите ни Bee - Ползвани по казина идеални за покер. По-издържливи и дебели от Байсикъл. Подходящи и за илюзии и манипулации.
![]()
4. Tally ho - Сини/Червени - Circle/Fan back - 11.00лв. Linoind Finish. Все повече използвани Tally Ho се водят като най-добрият и даже по-добър заместител на Байсикъл Все повече предпочитани заради по-доброто усещане, издържливост , завършек и не на последно място по-якият дизайн.
![]()
![]()
5. Hoyle Playing cards - Под въпрос - Идват на цената на Байсикъл Мандолини - Но само гърба им е различен.
6. Aviator 7лв Jumbo/normal Index. Добрият стар Авиатор. Някога най-използваното тесте в Америка сега още по-добро със Smooth Finish правещо го идеално за кътове/покер/белот/ветрила или просто за упражнение.
![]()
7. Bicycle Rider Black Back 10.50лв - Стандартно тесте Байсикъл с Air-Cushion finish в нов Черен Цвят на гърба. Бъдете уникални, стилни и отличаващи се от стандартния червен/син скучен цвят.
8. Bicycle Rider Green Back / Orange Back - 12.50лв - Стандартно тесте Байсикъл с Air-Cushion finish в модерен Зелен/Оранжев цвят + БОНУС 1 или 2 карти с бял гръб или с бяло от двете страни включени вътре в тестето.. Бъдете уникални, стилни и отличаващи се от стандартния червен/син скучен цвят.
![]()
10. Bicycle Rider Turquoise - 14.50лв - Истинско бижу - Рядко тесте в страхотен светло син гръб + БОНУС 1 или 2 карти с бял гръб или с бяло от двете страни включени вътре в тестето.
11. Bicycle Blue Ice deck 18lv - Design By Magic Makers. Изключително тесте. Смаете своите приятели с това уникално тесте в Тъмен син цвят + Бонус Гафф карти за уникални трикове.
http://www.youtube.com/watch?v=_adRW7CFVwk
12. Bicycle Green Deck 18lv - Design By Magic Makers. Изключително тесте. Смаете своите приятели с това уникално тесте в Зелен цвят + Бонус Гаф карти за уникални трикове.
http://www.youtube.com/watch?v=P2QW96evyj0
13. Bicycle Black Deck 18lv/ Design By Magic Makers. Изключително тесте. Смаете своите приятели с това уникално тесте в Черен цвят + Бонус Гаф карти за уникални трикове.
14. Bicycle Purple Deck. Design By Magic Makers. Изключително тесте. Смаете своите приятели с това уникално тесте в Черен цвят + Бонус Гаф карти за уникални трикове.
15. Bicycle Yellow Deck Design By Magic Makers. Изключително тесте. Смаете своите приятели с това уникално тесте в Черен цвят + Бонус Гаф карти за уникални трикове.
16
18. Bicycle Branwave deck.
19. Bicycle Sentinel Playing Cards by Theory11. 17лв. Изключителни карти изключителен дизайн. Изразете себе си. Изкефете се на макс.
http://www.youtube.com/watch?v=fcP8r...eature=related
20. deck ONE by theory11 18.50lv Изключителни карти изключителен дизайн. Изразете себе си. Изкефете се на макс
.
21 Bicycle Guardians Deck by Theory11 14.00lv Изключителни карти изключителен дизайн. Изразете себе си. Изкефете се на макс.
22. Shadow Masters <22лв Най-харесваното тесте
23. Bicycle White Ghost. ~18лв - Най-доброто тесте според мен
Бъдете необичайни
Прибавете е към някое от закупените от вас тестета следните карти и напревете страхотни и запомнящи се трикове:
24. Bicycle single Blank Single Card - 4.50лв - 1 Бяла карта от двете страни.
25. Bicycle Double Back single Card Bluе/Bluе ; Red/Red ; Blue/Red Combo. 3лв Карта с двоен гръб - Син/син Син/Червен Или Червен/червен
26 Bicycle single Card Blank Face / Blan Back / Double Face - 3лв Карта с бял фон от двете страни
27. Outlaw Bicycle Deck - 17lv
Това тесте с 2 бонус карти - бяло лице + двоен гръб червен-черен. Разликата със стандартното тесте е основно в гърба - лицата са същите - но разправят че се държи по-добре от стандарта.
28. Raider Bicycle Deck White 12.50lv
29. Bicycle Pinocle Deck -
Blue/red 11.50лв - Когато ви потрябва дубликат на някоя карта за трик вместо да отваряте ново тесте си вземете това. Тестето съдържа 48 карти - По 2 от всяка боя на следните карти - 9-ка, 10-ка, дама поп вале асак. - Т.е. 2 Асака Каро, 2 Асака пика-спатия,купа и за останалите по 2.
Bicycle Svengali Deck Blue/Red 17.50лв- Показвате на човек че всички карти са различни в тестето. Цепите на две произволно и давате горната карта на спектатора - Той я поставя произволно в тестето и Оп.. Картата му е най-отгоре... Цепите на 2 и отново картата най-отгоре.. Всъщност всички карти са едни и същи - Като неговата... Щраквате със пръсти и отново всички карти са различни.
Bicycle Blank Deck 17.00 Цяло тесте с бели карти.
Bicycle Lefty deck - 15.50 Тесте за левичари![]()
Bicycle Aristocrat 727 Bank Note Cards 13лв
Bicycle Dragon Back Cards 13лв
Bicycle Limited Edition Series #2 13.50лв![]()
Arcanes. Black tiger , Artifice с възможност за поръчка цена около 20лв
искам Bicycle Guardians Deck ако все още предлагаш тестета , пиши ми на лс да ти дам скайп да се разбереме
Имам интерес към 19. Bicycle Sentinel Playing Cards by Theory11.Би ли ми оставил телефон или скайп.
Последно редактирано от jokepa : 07-02-2012 на 07:51
ем мисля да ги използвам за маниполации и фокуси предимно![]()
искам да поръчам 2 тестета,моля оставете скайп или нещо ...
Здравей, искам да си поръчам Bicycle Blue Ice deck. Пиши ми на ЛС за да се разберем допълнително. Много ми трябват.
Темата е стара, в момента имам нови тестета на нови по-ниски цени. Arcane / Shadow Masters / Black Tiger само 18-20лв. Skype: SpLendid-3
Dostavka 4.00lv Econt.
Последно редактирано от AceOfHearts : 06-09-2013 на 17:55
SPESHNO mi trqbvat karti za fokusi.Sprqla sam se na nqkolko vida.Koi shte mi preporachash?Pishi mi na ttodorova91@abv.bg
Vse oshte li se zanimavash s porychkite na tezi karti? I ako da vsichki tezi karti ot snimkite li sa nalichni?
Здравейте искам да знам дали обявата е валидна още ??? Ако е да кой тестета имате ?