.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от diskreten Виж мнението
    Здравей
    Не забравяй, че и той е неопитен. В този случай има един много основен въпрос, който го има при мъжете. А именно: момчето си мисли, че ако се ИЗЛОЖИ това може да е последния път в който ще бъде интимен с теб. С други думи казано - страх от това да не го отхвърлиш. Според мен именно заради това той не "напада", въпреки че може да му се иска много повече от колкото на теб.
    Един допълнителен съвет от мен (освен гореизказаните) е да го успокоиш, когато свърши бързо - а той ще свърши на втората секунда - което е нормално. Това не трябва да те притеснява. Кажи му, че трябва да "тренирате" още много пъти и нещата ще се оправят. В крайна сметка нито ти, нито той има опит.
    Допълнителен съвет: След като свърши първия път. Остави го малко да почине и пробвай отново - Гарантирам ти, че ще бъде много по-добре.

Успех
    Не знам за втората секунда - аз първият път си държах стабилно над 20-30 мин

Глава на раменете нямаш ли си? Т'ва не е нещо, за което да ти дадем съвет.кой ще знае по-добре от теб?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си