- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да ги разделя?
Положението ми е много гадно, защото сестра ми понякога седи половин час в тоалетната. По това време понякога и на мен ми се ходи много. Тя е по-малка от мен с 10 години. Тя ми е доведена сестра. Живея с баща ми и приятелката му , защото нашите са разделени. Преди, като я нямаше в апартамента, нямах проблем с изпускането. Като се засели при нас започнах да се изпускам в гащите, защото тя седи прекалено много. Писна ми да си цапам дрехите и затова купих памперси. Баща ми разбра, за изпускането, защото откри пакета с памперси на леглото ми. Аз му обясних и той ми каза, че няма, как да и забрани да седи дълго в тоалетната и аз да си нася памперсите в нас, за да не цапам дрехите. Свикнах с памперсите, но няма, как да свикна да не се зачита думата ми. Приятелката на баща ми го командва. Как да ги разделя?
Последно редактирано от inewton : 06-06-2015 на 17:44
Възмутена съм много от този форум. Аз мислех, че има нормални момчета и момичета а те всички се подиграват в темата ми.
А ние искахме да ти хареса тук ....
А къде е майка ти ?
Последно редактирано от fanton1 : 06-08-2015 на 15:01
Той вобще ли не ти влиза в положението ? + че ако си на толкова колкото пише можеш да се изнесеш от вас.
Струва ми се, че не и стигат парите за пудра. Памперсите я дърпат назад....
В такъв случай наистина е по- добре пелени. Само че има да пере.....
Още по- евтино е, когато тоалетната е свободна да си направи клизма и няма да се изпуска цял ден, може и повече.
Последно редактирано от inewton : 06-13-2015 на 16:33
govorish s bashta si ili prebivash sestra si i sa 4upish (isnasqsh)
al doqdoha mi se laina ot pampersite ti mmmmmmm
Какви теми, какво ЧУДО... Дано темата е една огромна шега... Онемях...
Абе брат... Не говаря за памперсите, но ти да не си бебе?
Смисъл - тя седи по половин час в кенефа - къв ти е проблема. Половин час ли не можеш да издържиш да не се напикаш?
+ тва - я питай (Ако сте в добри взаимотношения - да не земе да те пребие) дали има някви проблеми с ходенето до тоалетна. Не е нормално да седи по половин час тама, освен ако просто не си почива в кенефа... Или да си е взела телефона със себе си
![]()
По малка с 10 години, а бе човек.. Ти уста нямаш ли ? На твое място с врата ще влезна в кенефа и ще си свърша работата върхо нея!
Ако бях на твое място щях да строша сестра ми.А за баща ти.Не можеш да направиш абсолютно нищо.Той е избрал тази жена и няма да я остави.