.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Hybrid View

Как да си имаш приятелка когато произвеждаш сирене на снимки на малолетни момичета и им говориш перверзии?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Как да си имаш приятелка когато произвеждаш сирене на снимки на малолетни момичета и им говориш перверзии?
    Върна се на село и ти се вдигна самочувствието, сигурно си пуснал и мустак, спрял си да си бръснеш задника и сутрин пиеш кумис от кобила, а не от кон.
    Но е по-добре пръв на село, отколкото последен в големия град, та си стой там, поне да не си напълно безполезен.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Върна се на село и ти се вдигна самочувствието, сигурно си пуснал и мустак, спрял си да си бръснеш задника и сутрин пиеш кумис от кобила, а не от кон.
    Но е по-добре пръв на село, отколкото последен в големия град, та си стой там, поне да не си напълно безполезен.
    W...T...F...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Агресивен си и това не ми харесва :с
    С този тон няма да достигнеш до косматия ми задник (не, не го бръсна точно заради такива палавници като теб, които го търсят)

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Агресивен си и това не ми харесва :с
    С този тон няма да достигнеш до косматия ми задник (не, не го бръсна точно заради такива палавници като теб, които го търсят)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си