.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    може по дела да съм различен, но по кръщение съм християнин.
    интересно колко ли пациента би излекувал човек без медицински умения, иначе със значка, на която пише "доктор"?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    интересно колко ли пациента би излекувал човек без медицински умения, иначе със значка, на която пише "доктор"?!
    Ми да, по значка съм християнин, кога съм се хвалил с някакви умения, че ме упрекваш ся.
    Християнството е лечебница, не спа-център 5 звезди, там са праведните херувими като тебе, на тях лекар и спасител не им трябва, те са езичниците-свидетели и "различните".
    Последно редактирано от defender : 08-03-2015 на 13:39

Мега фен
    Ми да, по значка съм християнин, кога съм се хвалил с някакви умения, че ме упрекваш ся.
    Християнството е лечебница, не спа-център 5 звезди, там са праведните херувими като тебе, на тях лекар и спасител не им трябва, те са езичниците-свидетели и "различните".
    вярата е въпрос на принцип, не че говорим за лукс, понеже ако не дай си Боже някой се разболее от болест, която го убива и медицината не може да го (из)лекува, особено ако е млад, тогава какво ще стори за него религията, която (също) не може да (го) (из)лекува?!, а ако това не дай си Боже е твоето дете или някой твой най-скъп човек, на теб вярващият, какво ще правиш тогава?!, няма как да кажем на хората "елате при нас да станете последователи на нашата религия, и ще придобиете спасение за вечен живот" ако тази религия не може да ги спаси още тук - докато все още живеят в този свят, понеже каква е гаранцията, че тази религия ще ги спаси поне след смъртта, ако не може да ги спаси приживе?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    вярата е въпрос на принцип, не че говорим за лукс, понеже ако не дай си Боже някой се разболее от болест, която го убива и медицината не може да го (из)лекува, особено ако е млад, тогава какво ще стори за него религията, която (също) не може да (го) (из)лекува?!,
    Не мога да разбера защо според тебе всеки вярващ трябва да бъде едва ли не някакъв чудотворец, или пък като апостолите. Да лекуваш хората е дар от Бога и не всеки има този дар, а се дава на малко хора.
    Никой нормален човек не става вярващ с цел за да стане някакъв супермен или да прави някакви други чудесии или за да се изживява като херувим, или за нещо повече.
    Последно редактирано от defender : 08-03-2015 на 19:21

Мега фен
    Не мога да разбера защо според тебе всеки вярващ трябва да бъде едва ли не някакъв чудотворец, или пък като апостолите. Да лекуваш хората е дар от Бога и не всеки има този дар, а се дава на малко хора.
    Никой нормален човек не става вярващ с цел за да стане някакъв супермен или да прави някакви други чудесии или за да се изживява като херувим, или за нещо повече.
    а за какво вярващият става/е вярващ, само за декорация/украса ли?!, не виждаш ли, че всеки един от Светиите на Новия Завет е получавал спасение за ближния си винаги когато е поисквал от истинския Господ Бог в молитва?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си