.
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Threaded View

Жилищен Проблем

Здравейте, пускам тази тема, за да дадете своето мнение, тъй като голям процент от хората са зависими от семейството си.
    На 22 години съм и родителите ми се разведоха когато бях на 12.От там нататък със сестра ми останахме да живеем в апартамента до момента. Когато беше на 18год. роди първото си дете, а на 23 второто.И понеже апартамента в който живеем под наем е двустаен тя, децата и мъжа й стоят във една стая,и аз също във една и разделяме обща кухня.

Студент съм все още ми предстои да завърша, но тя непрестанно ми повтаря, че аз трябва да се изнеса и да живея сам.
    Разбирам я, но нямам сигурна работа към момента и изнасянето не е никак лесно.
    Мъжът и има къща в Югозападният регион и тя има къде да отиде с него ако нещо стане,а аз ако се изнеса и не дай си боже нещо се случи с работата оставам на улицата.Вероятно откакто е семейна аз съм, като страничен човек за нея, който е пречка за семейството й, и заема място от апартамента и те не могат да използват моята стая,но аз ли съм виновен, че тя бърза да създава семейство и трябва да се държи с мен по-този начин. Мъжът и е тотално безотговорен човек и никога няма да направи така, че те да се изнесат поне така смятам.

Как да постъпя? не е ли редно, след като тя е създала семейство двамата с мъжът и да мислят за жилище а не да ме пришпорва аз да се изнасям, тясно и е в 1 стая не и изнася в никакъв случай, но само ми припомня затова според мен не е редно.

Единствено ме е страх, че ако се изнеса и нещо се случи после няма къде да отида... Всичко се случва в този живот, човек трябва да е готов и за най-лошото.
    Последно редактирано от DarkManX : 06-23-2015 на 09:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си