.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    http://aircrack-ng.org/
    и Kali за десет минути разбиват, понякога за повече, но това е без значение, ако ще всеки ден по десет пъти да сменяш паса и да е на китайски
    Това и аз съм го правил преди и ставаше за WEP, а такива връзки много рядко съм намирал. Сега не знам как е, но това че евентуално, може би, едва ли не случайно някой може да реши да хаква паролата на нечии Wi-Fi рутер по никакъв начин не е причина всички да спрем да ползваме рутери.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Това и аз съм го правил преди и ставаше за WEP, а такива връзки много рядко съм намирал. Сега не знам как е, но това че евентуално, може би, едва ли не случайно някой може да реши да хаква паролата на нечии Wi-Fi рутер по никакъв начин не е причина всички да спрем да ползваме рутери.
    Много мразя да се повтарям, написал съм го достатъчно разбираемо.
    Не говорех за рутерите като цяло, а за пуснат Wi-Fi на тях. Като ти дойдат куките, защото някой друг е вършил зулуми с твоето IP ще почнеш да говориш друго, а ти гарантирам, че ще дойдат, ако някой направи нещо.
    Нищо случайно няма, това не ти е брутфорс, метода е напълно различен и паса въобще не играе роля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си