Така, срамно или не аз съм момче на 19 години и преди г/д 1 месец за 1-ви път правих секс. Като за 1-ви път няма какво да се лъжем, беше ме срам и притеснено, очаквах тъй като ми е за 1-ви път да издържа най-много 10 минути, е да ама не, половият ни акт продължи 2/3 часа от което не можах да свърша, а тя свърши няколко пъти, аз я усетих, а също така тя ми каза. От часовете блъскане и 2-мата бяхме скапани, при което тя заспа,а на мен ми стана много чудно от какво може да е. Казах си както и да е това е единичен случай, да ама не от този месец на моя полов живот го правихме още няколко пъти при което аз пак не мога, а тя вече си мисли, че е у нея проблема (по всички начини се опитвам да и покажа/докажа, че не е от нея, дори като почнем да се заиграваме по какъвто и да е било начин на мен ми става) е да, но тя това го приема като нещо нормално. Както и да е, имам още 1 питане, като бях накъде на възраст около 15/16г. получих "засукване на тестисите" възможно ли е това да има някакво влияние сега? (на ръчна нямам абсолютно никакъв проблем, даже за това си мислих 1-вия път,че ще свърша бързо, защото на ръчна я карам 10-15мин. и свършвам, а с нея не мога...)