- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс !!!
Имам въпрос към аналния секс. С приятеля ми правим анален секс без презерватив и той свършва там. Знам, че по принцип не може да се забременее, но когато го изкара течността потича и ходи където си иска, та се питам има ли някаква опасност или притеснения?
Спермата на гаджето ти не е номадско племе та да се премести от задника ти до яицеклетката -.-
Не му позволявай да го прави без презерватив и да свършва там. Първо на първо спермата може да се придвижи до матката. Второ на второ опасността от венерически заболявания там е по-голяма.
вероятността е много малка живи сперматозоиди да излезат от там, но никога не се знае със 100% сигурност от 100 милиона все някой може да оживее, а и както си забелязала спермата спокойно може да се стече и да влезе на другото място, така че имай едно на ум
После лапаш ли му?
И да се стече до онова място, няма как да се придвижи към яйчниците, споко.
Така ето ви някой изречение в които да се замислите и след тва да твърдите,че няма никаква опасност при анален секс
Проучвания сочат, че при анален секс рискът от полово предавани болести е с 30% по-висок в сравнение с вагиналния секс.
Анусът е място, в което има много бактерии. Дори и двамата партньори да не страдат от полово предавани инфекции, бактериите биха могли да предизвикат подобни.
ешкия папиломен вирус може да доведе до образуването на анални брадавици и рак.
И т.н, вземете малко да се образовате, че ако мислите по този начин.. повечето от вас, ще лежат в някъв ъгъл болни от СПИН
Защо да няма как? Нали не си мислиш, че можеш да се заразиш само ако правиш секс с болен? Глупости! Може да се случи и ако го правите без презерватив дори и двамата да сте здрави. Почети малко по тази тема и чак тогава давай съвети, които могат да костват живота на някой.
Причинителят на СПИН е ХИВ..ако не го правиш с ХИВ позитивни няма как да получиш клетките на ХИВ в кръвта ти... Но все пак не съм "чел" толкова много колкото теб... Сигурен съм че си прекарал всичките си 15 години в изследване на този вирус и знаеш много повече от учените които са уточнили как става зарязяването с Хив..
Не е нужно да си болен от СПИН за да заразиш някой... Може да имаш вируса на ХИВ в теб и да го предаваш.... НО ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА ИМАШ ХИВ.