Аз лично не мога да се похваля че съм спал с много момичета, спокойно могат да се преброят на пръстите на едната ми ръка , но това е защото съм бил във връзки с тях по повече време и не съм спал с никакви от дискотеките, понеже ме притесняват полово предаваните болести. НО имам познати момчета (22 - 25 години) които все още не са си направили сефтето...
По принцип до тука нищо странно ... всеки когато е готов и не е състезание да се бърза, НО те правят всичко по силите си и пак не ги огрява което е супер странно !?! и не знам как се получава даже... Примерно ходят по заведения редовно, морета , дискотеки, с момичета купони , компании, насам натам са постоянно, пробват се при почти всяка и пак нищо ?!!
Момичетата които познавам пък са точно обратното ... страшни курви, постоянно с различни момчета никакви проблеми в тая област...
В редките случаи когато си намерят някаква мацорана тя им се качва на главата, прави ги на диви и щастливи и ги заебе накрая , като даже и не спят с нея... Преди тука известно време единият си беше хванал някаква да се върти покрай него , главно чат и 1-2 пъти са се натискали и тя рд и доиде и тои като се раздаде един куп подаръци ... аз му викам не се престаравай виж че даже не ти е гадже.... кои ме слуша заеба го малко след това ...