.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2626

Hybrid View

Някой, все пак е въпрос и на личен избор..
    Все повече се убеждавам това.

Не може да стоиш окалян в калта, и изпълнен със страх (не говоря конкретно за теб, а по принцип), да не си изчистил собствената си душа, и да очакваш нещо положително.

Около мен има раци, връзки създават, бла-бла и г/д им потръгва.
    Явно изкупваме някакви грехове

Но е и въпрос на Mindset, аз си давам сметка, че моят е доста негативен в 90% от времето, но това подлежи на промяна..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Около мен има раци, връзки създават, бла-бла и г/д им потръгва.
    Явно изкупваме някакви грехове
    И на мен отвреме навреме ми минават такива мисли през главата, че или съм бил много грешен в някой предишен живот, ако въобще съществува нещо такова, защото в този не смятам че съм, и има много по-грешни от мен все пак или изкупувам нечий чужд грях. И защо пък, който и да е той да не си го изкупува сам бе мама му стара...
    Но наистина, има моменти, в които без почти нищо да правя нещата си се подреждат сякаш от само себе си и в такива в каквито каквото и да правя нищо не ми се получава. Ето сега като цяло от известно време попаднах в нещо като огромна изолация почти отвсякъде и такива ми ти работи. За нещо по-хубаво и значимо като цяло да ми се случи въобще ми е трудно да си представя вече. Иначе и аз го четох това за големите промени. И особено пък в любовен план...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Някой, все пак е въпрос и на личен избор..
    Все повече се убеждавам това.

Не може да стоиш окалян в калта, и изпълнен със страх (не говоря конкретно за теб, а по принцип), да не си изчистил собствената си душа, и да очакваш нещо положително.
    Много съгласна.
    Перифразирам една мисъл: Не можеш да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш нещо различно.
    Тая промяна не пада от небето.

Иначе не ща промени аз. На обстановката може, ама кардинални - не, мерси.

Прекрасен ден си изкарахме, нямам думи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си