- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос относно секса без презерватив
Здравейте имам съвсвем сериозен въпрос моля без нападки или шегички от ваша страна.Просто искам да си изясня дали има риск ако правите секс без презерватив и партньора ти свърши на корема примерно но семенната течност се стече надолу и достигне до входа на вагината крие ли това някаква опасност от нежелана бременност?всеки ми казва различно някои, че ако отидеш до банята и се измиеш нямало да има проблем други точно обратното та реших да се допитам и до някои от вас.Благодаря предварително!
Няма как да забременееш, само не си бъркай вътре като се стече![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Спермата трябва да бъде изхвърлена поне 10 сантиметра вътре във вагината за да можеш да забременееш.
Хора защо се обеснявате на малоумните като просто можете да нипишете "" като мен ?
Не се мий авторке, водата разнася семенната течност и така можеш да забременееш.....
WTF?
В кой ден от цикъла си?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Само като ти се източи на корема гледай да не си бъркаш в пъпа,че може наистина да забременееш.