- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
понякога е много отвеян
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Строг, но справедлив.![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Знам, че ще се справи и в трудните моменти.
Обичам, когато ме банват, това означава, че вече мога да си играя със сайта както си искамТъй като има свестни хора тук ще се въздържа, но специално за модераторите ме сърбят ръцете и ще пиша отсега нататък още по големи глупости
П.П Не съм соло и не държа на профила си, то като започна да пиша всички ще разберат че съм аз какъвто и да е
![]()
Последно редактирано от Maleficarus : 10-18-2016 на 11:50
Второто пришествие на Соло (ама може и да не е Соло това
) ! Не е сигурно.
Последно редактирано от АгентМура : 10-18-2016 на 11:44
Може да загрява и бързо.
Много е мекушава май. Само за 1 месец банна он3и.![]()
Време е да даде банан.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Сякъш е неутрален към повечето спорове
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Много креативен
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Трябваше да ми прати как свири "Nothing else",но е забравила.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..