- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
въй въй![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ко да прайш, живота и обществото ни направиха такива ;/
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
т'ва беше много дълбоко, мейт![]()
Не е по-дълбоко от тебе мейт..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Рибок и той
Не ми е правил особено впечатление все още
Помня го, ама като ник само![]()
като микс от статиите на тийн проблем, глупостите на баба му и статиите на космополитан --- пълна трагедия
като микс от анаболи и стероиди, митове и легенди в интернет и по телевизията - пълна трагедия![]()
въпреки всичко ще си останем само приятели с него
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
bih se opital da go prike4a!
Ма си пада по аниме и филми и е филмар сигурно не бе шегувам се по принцип ама кой не е филмар в днешно време![]()
една мъдра богата кучка беше казала, че който не ползва запетайки е гей
горния е някъв застоял гей-покемон :Д