- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Шегаджия - идиот
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Не я познавам и не съм попадал много на нейни коментари, но аватарът ѝ изглежда зловещ!
Непрекъснато търсещ съчувствие и подкрепа, ама иначе добричък.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Музата на дейтона.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Много рядко му чета коментарите.
Повечето са безсмислени.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Аз винаги му ги чета, защото са от най-задълбочените и философски...чак ми е трудно да ги запомням
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Има толкова богат и разнообразен социален живот, не знам как изобщо намира време да ни удостои с присъствието си.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
спомням си, че веднъж изчетох някакъв огромен пост, в който описва какво е сънувал. и помислих, че нещо му има. най-вероятно не съм била права, ама тоя пост беше като берлинската стена.
едит: dreamwalker е добър човек. и т'ва ми стига.
дриймката ще си я хващам за гаджи от форона.
Пандата е пич. Радвам се, че впоследствие се е разубедила, че съм за психодиспансера...
Иначе аз напоследък имах още някое и друго терзание около стари и нови сънища. Просто...ви ги спестих.![]()
Фенка съм му, едно време било кот било ако сме се дразгали
По темата, всеки си има нещо, дето да те вади от релси, и всеки има недостатъци, но уи ар ху уи ар.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ебаси пича. Брат продължавай постовете за сънищата
едит: Номчето е съспишъс
няква нова звезда
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Дишащо същество.
Костенурка.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
16 годишен педал
като стане на 20 и вече не е модерно да си обратен
ще иска да не си е давал задника на първия срещнат
Добро момче е. Ама се опитва да ме провокира от време на време.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
вкарва добрите хора в грях
и след това настоява да ги опрощава
Потвърждава написаното по- горе за него.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.