На 27 съм и си падам по 20-годишни момичета. Проблем ли е?
Здравейте!
Понеже не се чувствам комфортно да говоря за подобни неща с приятелите ми решавам да ползвам анонимността на интернет за да .. всъщност знам ли и аз защо. Предполагам само за да излея мислите си Предвид, че съм активен по форуми и прочее предполагам що за отговори ще се появят, но пък хей - може сред масата тролове и хейтъри да се открие някой Човек.
Та, проблемът не е точно проблем, но все пак - аз съм на 27, печеля мого добра (особено за БГ стандартите) сума в работата си, смятам че съм се реализирал успешно и т.н.
Намирането на половинка, обаче, ми се струва страшно сложно. Каквото и да си говорим - жените в днешно време много жестоко са разклатили стълбичката на възрастта:
- Голяма част от 14 годишните приличат на 20-годишни, имат повече сексуален опит от малък град и нямат грам задръжки.
- Много от жените над 25 вече, благодарение на "качествената" козметика, която се предлага, са изключително зле изглеждащи, което руши самочувствието им, което се отразява на всичко.
Единствено средното положение е най-изпълнено хем с готини девойки, хем с амбициозни такива. Университетски кадри, търсещи развитие, мотивирани.. Все хубави неща. Въпроса е дали отстрани би изглеждало странно мъж на 27-28 да се хване с 20-годишна. Мислите ли, че "има какво да си кажем", нямам никаква идея дали родителите ми биха одобрили нещо такова, да не говорим за перспективите - семейство, деца. Секса е ясен - това трябва да е манна небесна и за двете страни. Ама другото.. ?
Та.. дали някой е попадал в подобна ситуация? И ако да - излиза ли се от това нещо, отдаваш ли му се напълно.. Какво се случва?