.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Херпес на устните

Здравейте. От близо седмица-две имам един много дразнещ херпес, но мисля, че вече не е самият херпес, който беше в началото, а нещо като кора на рана. Чакам го да оздравее вече както казах 2 седмици, но все още си стои. Докато "оздравее" го мазах с ацикловир. Има ли нещо, което мога да направя, за да оздравее напълно и да се махне всичко, защото изглежда доста неприятно и ми е неудобно, или трябва да го чакам?

трябва да го чакаш.
    междувременно продължавай да си го мажеш, пий витамини, наспивай се
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Освен да чакаш, няма какво повече да направиш.
    Следващият път, когато усетиш пак, че херпесът се активира, може да си вземеш Rhus toxicodendron 15 CH и да си слагаш по 5 гранулки под езика на всеки два часа. Успоредно с хомеопатията продължаваш с ацикловира.
    Обаче- не бива да ползваш паста за зъби с ментол /вземи си директно такава, съвместима с хомеопатията/, не бива да пиеш кафе и газирани напитки, да ядеш лимон и чесън.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си