- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх/Срам да правя секс..
Здравейте на всички, може вече да има така тема, затова се извинявам.. На 16 години съм и вече искам да го направя, има едно момиче, което не ми е гадже, но иска да го направим. Аз се съгласих нормално (кой ли би отказал)... но когато излезем и сме готови да започнем.. все едно вече нещо вътрешно ме спира да го направя, на повърхността излиза един срам, един страх... Разбира се, аз искам с нея само секс нищо повече.. Затова реших да пиша тук, и ако може повече хора да си дадът мнението и да ми помогнат.. Момичето е на 17 години.. Благодаря ви..![]()
Последно редактирано от cenzura : 07-28-2015 на 14:41
Внимавай!!! Може да ти отхапе пишката и да избяга.
Страх от какво?
щом изпитваш страх и срам значи не си готов още
В теб има един дух който те спира, аз съм маг и ти го вкарах хаха сега никога нема чукаш...
Срам от тялото ти или от това да не се изложиш? Отговори си на този въпрос за да знаеш върху какво да работиш.
Сиг тя е некое говедо, а ти си пълен бот дето би приел и ако бабата от третия етаж ти предложи.
Последно редактирано от Скорпион : 07-29-2015 на 02:02
Виж първо се убеди, че наистина го искаш! Ако те е срам, алкохола и загасените светлини много ще ти помогнат.
Ако ли не просто говори с нея, кажи и кво ти е.. тя ще те разбере и ще те насърчи (поне така мисля де).
Братле просто се отпусни и кажи на момичето че се притесняваш. Почни да я целуваш по врата, после по устата и през това време я търкай по котето. След това бръкни в гащите и вкарай 2 пръста, тя ще се възбуди, събличате се и почвате в някаква поза. Просто в началото и кажи да бъде търпелива и да не очаква много
или ако има спин.
Я си заврете морала някъде ;д. Момчето иска да си направи сефтето и някво боклуче му се е предложило. Не е нужно да чака голямата любов, за да го направи.
Аз не го разбирам, ама и без да го разбирам твърдя, че е зле.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.