.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от itslili Виж мнението
    не знам как да го погледна...
    С мазна усмивка на лицето.

Голям фен Аватара на Liora
    Е поне не сте първи

Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Е поне не сте първи
    На вас може и да ви е смешно ама как си беше добрече не стана нищо друго ,ако нещо беше станало сигурно щех да се хвърля вече от некъде

Изнудвай го ! Разкатай го, да еаааа него и кожата му барабар с него. Съвет ....... слушай внимателно и ти гарантирам 100% успеваемост. Купи една тарелка сурови кебапчета от магазинчето до вас. Отвори тарелката и си омажи баджаците със суровите кебапчета, викни баба си и и покажи ей така лекичко със срамм баджаците си и и сподели, че така наречения ти братовчед, докато си спала си е отъркал мръсния кефал по теб и на сутринта те е избило на някакви обриви и израстъци. Действай жено, не се колебай, ние сме с теб АЙГОЕГ (организацията) те подкрепяме. ГГ
    nqmam :S

Цитирай Първоначално написано от IwantHelp Виж мнението
    Изнудвай го ! Разкатай го, да еаааа него и кожата му барабар с него. Съвет ....... слушай внимателно и ти гарантирам 100% успеваемост. Купи една тарелка сурови кебапчета от магазинчето до вас. Отвори тарелката и си омажи баджаците със суровите кебапчета, викни баба си и и покажи ей така лекичко със срамм баджаците си и и сподели, че така наречения ти братовчед, докато си спала си е отъркал мръсния кефал по теб и на сутринта те е избило на някакви обриви и израстъци. Действай жено, не се колебай, ние сме с теб АЙГОЕГ (организацията) те подкрепяме. ГГ
    Тъпите ти отговори ме убиват.

Цитирай Първоначално написано от IwantHelp Виж мнението
    Даа все едно бабата пасе трева---никой не е толкова малоумен

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Това което ще ви кажа не е лъжа...вчера ми се случи следното ,бяхме на семейно събиране и така имаше доста хора ,но най-голямо впечатление ми направи едно момче ,та както и да е всичко мина и стана към 3:00 през ноща и трябваше да си лягаме ,къщата беше голяма ,но трябваше някък си да се сместим и трябваше аз и момчето да спим на земята ...хубаео съгласих се ,защото вече се бяхме запознали закачали и тка нататък.Ровех си в тела и той ме беше прегърнал и започна да ми казва да го целуна ,започна да ме дърпа а аз естествено не исках.Но случи се ,целунахме си беше ми приятно ,той ме обарваше и започна да ми дърпа ръката към знаете къде ...обаче аз му казах ,че няма да го направя понеже ние сме се запознали едва вчера ....сутринта като станахме баба му ни каза да се уважаваме защото сме втори братовчеди ....направо се стъписах ,не знам как да го погледна...
    https://www.youtube.com/watch?v=TJL4Y3aGPuA

Супер фен Аватара на Corb1225
    По принцип имаш ли навик да си лягаш с непознати, па макар и роднини?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Какво толкова, втори братовчеди не са чак толкова близки роднини, а и нищо не сте правили.

Цитирай Първоначално написано от Yoni-bonboni Виж мнението
    Няма нищо какво като сте се целунали нищо не е станало кой знае какво налии??? Ще има проблем само ако сте правили секс заедно,защото това вече си е чисто кръвосмешение,но ако само е имало една целувка както казваш ти и ако тя е била без език няма никакъв проблем.Аз например също не познавам моят втори братовчед като теб,защото когато аз съм се родила той е заминал да работи и живее в Англия и от тогава е там дори си има семейство там ожени се за българка преди 3-4год.И ние никога не сме се виждали и не се познаваме,аз също веднъж съм целувала един от братовчедите ми само,че по бузата и то приятелски,така че,мисля че ако и вашата целувка е била приятелска няма проблем....
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    По принцип имаш ли навик да си лягаш с непознати, па макар и роднини?
    Не дори никога не си бях лягала до момче смисъл да спя до него

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Не дори никога не си бях лягала до момче смисъл да спя до него
    Викаш свикнала си да стои зад тебе???

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Викаш свикнала си да стои зад тебе???
    Ми не ,девствена съм ако искаш да знаеш

Няма нищо какво като сте се целунали нищо не е станало кой знае какво налии??? Ще има проблем само ако сте правили секс заедно,защото това вече си е чисто кръвосмешение,но ако само е имало една целувка както казваш ти и ако тя е била без език няма никакъв проблем.Аз например също не познавам моят втори братовчед като теб,защото когато аз съм се родила той е заминал да работи и живее в Англия и от тогава е там дори си има семейство там ожени се за българка преди 3-4год.И ние никога не сме се виждали и не се познаваме,аз също веднъж съм целувала един от братовчедите ми само,че по бузата и то приятелски,така че,мисля че ако и вашата целувка е била приятелска няма проблем....

Цитирай Първоначално написано от Yoni-bonboni Виж мнението
    С език беше и не беше само така ,но не се е стигало до другги неща

Не виждам никакъв проблем, не си знаела, пък и не сте направили нищо, по-скоро проблема е на момчето, че е опрял до братовчедка си за една ръчна..

Това което ще ви кажа не е лъжа...вчера ми се случи следното ,бяхме на семейно събиране и така имаше доста хора ,но най-голямо впечатление ми направи едно момче ,та както и да е всичко мина и стана към 3:00 през ноща и трябваше да си лягаме ,къщата беше голяма ,но трябваше някък си да се сместим и трябваше аз и момчето да спим на земята ...хубаео съгласих се ,защото вече се бяхме запознали закачали и тка нататък.Ровех си в тела и той ме беше прегърнал и започна да ми казва да го целуна ,започна да ме дърпа а аз естествено не исках.Но случи се ,целунахме си беше ми приятно ,той ме обарваше и започна да ми дърпа ръката към знаете къде ...обаче аз му казах ,че няма да го направя понеже ние сме се запознали едва вчера ....сутринта като станахме баба му ни каза да се уважаваме защото сме втори братовчеди ....направо се стъписах ,не знам как да го погледна...
    Най-важното е да се уважаавате.
    Аз съм баба ти. Приятно ми е.

Супер фен
    Hahahhahahhaaha

Значи разбрах ,бабата на даденият мой братовчед е природена сестра на дядо ми тоест от една майка от различен баща

Само от родата ли бехте на тая сбирка. Толко ли си закъсала за внимание. Та се натискаш с родата?
    И в родата чаветията по земята ли спите? Баси хората сте в родата.
    П.С. Немаше ли некой покрай вас или има специална стая, в която се спи на земята.
    Последно редактирано от Скорпион : 08-17-2015 на 17:13

Споко и аз така хлътнах по едно момче и имах доста хубави фантазии с него и след година разбрах, че сме братовчеди

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Цитирай Първоначално написано от dreamhunter Виж мнението
    Шанс..

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от dreamhunter Виж мнението
    Мотикаря с мотиката... Той е най-прав за Гери и брат му Никол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си