- Форум
 - По малко от всичко
 - Кофата
 - 6te si izkaja mnenieto za vsi4ki ot foruma

anarchy,da vzema da doida na forumnata az ? ako e blizo do moq grad,shte doida,ama gledai da si sam, che kakto si nadyhan w foruma,da vidim dali si tolkova nadyhan kekeek
В София е ще е.
Айде и ти заповядай ако имаш пари да дойдеш от селото си..
Нз що си мислите, че реално някой от вас ще може да ме удари дори веднъж, но оукей.. Даже съм навит на Неколко (не ви знам колко сте надъханите) в едно, + някой да снима като прооф и да се качи тука как ви унижавам всичките. Щото боя е мейнстрийм смятам да ви пикая по главиците.. Мухльовци.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ама то това било, отпуска нямал.. ясно.. разбирам. Извинен си.. (сериозно)
Dr. Gregory House
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.