.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Визуално ще ме разпознаеш по това, че физически разполагам с всичко необходимо да си позволя да те ошамаря,
    Тоест че стоиш с ръце в джобовете докато се криеш като мишкарче зад 5 човека? За твои оргомен късмет в неделя съм на работа. Ама виж каква си мърша, не ме каниш да пием по бира, а да ме ошамарваш, пък после аз съм се правил на ербап. Представям си що за женичка си. Жалко че няма да разбия илюзиите(и зъбите, ако ми се правиш на много оборотен)
    ем да ти видя "раздрънчаната" кола и дали не си напушен и опасен за движението.
    Какво ми обиждаш колата ве, още 10-15 години и ще стане класика . Вярно че гори маика си и баща си, но поне изглежда добре и е забавна за каране. А ти сигурно взимаш на маика си фиестата с 1.3 мотор и караш като пенсионер .
    От 100 км си личи, че когато накараш докторчето да говори за трева е все едно да накараш Мечо Пух да говори за мед, придобил изражението на Ам-Гъл, когато съзерцава безценния си пръстен - демек, пълно отдаване с накапана слюнка по клавиатурата от зейналите му уста.
    Глупости, сега пуша само щото от тия нощни смени ми се прееба съня. Пих кви ли не мелатонини, валериани и тем подобни, но нищо не ми помогна. Затова сега припалвам от време на време вечер и спя като къпан. Иначе преди това сигурно 1 година не пуших изобщо.
    Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 09-03-2019 на 16:10

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението

А ти сигурно караш на маика си фиестата с 1.3 мотор и се мислиш за голяма батка .
    Опелче - дизел, гори 5.5 на сто. Оня ден за 90 лв. гориво, минах 630 км. Доволно.

Замърсявам си с дизеляка природата и много ми е готино.
    Последно редактирано от defender : 09-03-2019 на 16:18

Опелче - дизел, гори 5.5 на сто. Оня ден за 90 лв. гориво, минах 630 км. Доволно.

Замърсявам си с дизеляка природата и много ми е готино.
    Астра? Хечбека е готин, комбито е дървено, както повечето комбита, с изключение на Аудитата може би. Иначе знам какво е, по едно време карах една Зафира, някъде толкова гореше. Сега 10 на сто бензин Ама няма да слагам газова, гледам да я поддържам в оригинален вид. Пък и обичам да я настъпвам, но тогава разхода скача на 15-18
    Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 09-03-2019 на 16:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си