- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да си направя уеб сайт - галерия
Какви са тези линкове олеее. Благодаря ти npp но това са май програми за правене на сайтове или програмиране не съм много наясна с нещата
. Познати ми препоръчаха да си направя нещо като блог. Било лесно и бързо. Правиш регистрация и сайтът бил готов. Днеска половин ден само такива сайтове съм търсела из нета
Попаднах на един сайт www.4stupki.com - някой чувал ли ги е? Мисля да ги пробвам. Ако имате някакви отзиви за тях ще съм благодарна да ги чуя преди да си загубя времето с тях.
в такъв случай ползвай този: http://pinegrow.com/
с него няма да ти се наложи да програмираш
[QUOTE=kopcheto89;11342898]Какви са тези линкове олеее. Благодаря ти npp но това са май програми за правене на сайтове или програмиране не съм много наясна с нещата
. Познати ми препоръчаха да си направя нещо като блог. Било лесно и бързо. Правиш регистрация и сайтът бил готов. Днеска половин ден само такива сайтове съм търсела из нета
Попаднах на един сайт www.4stupki.com - някой чувал ли ги е? Мисля да ги пробвам. Ако имате някакви отзиви за тях ще съм благодарна да ги чуя преди да си загубя времето с тях.
Здравей kopcheto89 какво направи с твоя уеб сайт успя ли да си направиш. И аз имам нужда от сайт за моя салон. Може ли да споделиш ти докъде стигна?
това са редактори, някои от тях не изискват програмистки познания, особено този на pinegrow, стига да не искаш да вмъкнеш някакви сложни елементи като бутони със специално предназначение, въпреки това можеш директно да копираш елементи от други сайтове, или да заредиш готова страница и да я редактираш/промениш както си искаш