.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Брат ми мисли, че е секси

В нашият дом имаме голям проблем. Брат ми е много затлъстял. Яде чип,пие бира и гледа мачове. Има и гърди изглеждащи, като женски. Вчера влизам в стаята му и го видях да се показва със сутиен по интернет (видях го в гръб и чух да говори) и говори с едно момиче и тя е дебела, като него. Излязох от стаята преди да се е усетил и той неразбра или се направи, че не е разбрал. че съм го видяла. Днеска ми каза, че в събота ще имаме гостенка. Как да накарам брат ми да отслабне?

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Направи му липосукция докато спи. Или пък прави секс за добра кауза, и му изгори калориите от секс.

депресирай го....натяквай му във всяко изречение!покажи му го!.....и той ще отслабне....

Нaкaрaй го дa спре вреднaтa хрaнa и дa зaпочне дa се хрaни по здрaвословно. Постaви му някaви условия. Aко свaли 10 кг ще му дaдете 20 лв примерно или нещо друго. Aко имaш свободно време може дa ходите зaедно нa фитнес или дa тренирaте в къщи.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Kleo.Patra Виж мнението
    Постaви му някaви условия. Aко свaли 10 кг ще му дaдете 20 лв примерно

Мега фен Аватара на baby_baby
    Хаха то само отслабването да беше проблема

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Твой ли беше сутиена?
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Вържете го в мазето с вериги и го хранете веднъж на 2-3 дни, със сигурност ще отслабне...(Намирисва ми на трола дето носеше бикини, сутиени и качваше снимките с тях във форума)...

aaaaaaaxaxaxa kleo.patra ... 10 кила за 20 лева ?! определено си е мотивация :Д за брат ти - щом той и другите го харесват , няма значение според теб дали е дебел или не . Всеки сам си решава как да изглежда.

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Скоро имаше една тема, мъж се показваше със сутиен. Брат ти ли е? Или това е някакъв трол един и същ.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Едни и същи тролове, няма какво да се случи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си