.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Диско крушка за зарибени!

Здравейте.
    Лека полека се ориентирам в разделите на сайта и реших да постна и тази темичка.
    Тъй като бях обещал на един авер да му взема една такава крушка, защото супер яко се изкефи от ефекта в стаята ми и поиска и той да има такава.
    Само, че още не ми е намерил пари да я плати и сега се чудя какво да я правя.
    Ако някой се интересува, цената е 15 лева, изпробвана и работеща!
    Който се интересува да пише, да се разберем, как да му я изпратя

Линк към прикачена снимка на стоката :

https://drive.google.com/file/d/0BwF...ew?usp=sharing

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    В Olx чисто нова за 7.99лв
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Чак пък чисто нова! Дори не виждам линк да си дал, за да провериме!
    Защото по веригите магазини върви над 30 със сигурност!

Град
    DirtyLand
    http://olx.bg/ad/led-disko-krushka-ID5pTly.html Ето, отворко. Даже ше си зема ся скоро (благодаря ти, че чрез темата ти научих за тях) и ще ти снимам и кутията и цената.

Детска радост, шарени бонбонки - порасна ли ти пишлето, че спести 7 левчета, за развален бушон да ги дадеш и от токови удари да не се отървеш
    Дъмпинг ще ми прави той, че си няма друга работа!

http://usilvateli.com/ad/view/Technics-SU-VX600-4158

Я ми го намери и това на ниска цена, като си почнал

Град
    DirtyLand
    Хаха много ли ти се плаче бе, приятел На теб щеше ли да ти порасне, че се опитваш да лъжеш хората насам натам :д Нека си няам друга работа, нали поне хората няма да се излъжат да ти дадат двойни пари за тва нещо, поне съм спокоен

Няма да ти намирам нищо, не се опитвай да се измъкнеш от крайно неловката ти разобличена ситуация Лек ден.

Град
    DirtyLand
    Опа

Кой лъже хората бе!!!

http://spy.bg/za-doma/859/?gclid=CMC...FUkUwwod5UEDrw

Не е някакъв ОЛХ сайт, за уреди втора употреба без гаранция!
    Ще ми спами темата и ще си пробутва стоките, като спами по чуждите теми - намерил я за 5 лева от илиенци със скъсана опаковка и сега иска да я пробута на хората!

Град
    DirtyLand
    Хахахахаха пичага, нали беше 30 лева уе ХААХХА и в двата сайта са в еднакво състояние, и в двата сайта са от завод и ако гаранцията ти струва 7 леа (щото оная е 8, а твойта 15) то евала смешник Еся ти каам, като си я взема, специално ше влеза в сайта да ти постна снимка на кутията и на гаранцията, та да ти стане още по-топло на душицата :3

Ти си голям профан!
    Да спамиш в темата на хората и да им пречиш да си вършат работата, не знам какъв ти е проблема, но и се опитваш да правиш дъмпинг, типичен български селяндур, който го е яд на хората, че се опитват да правят нещо полезно.
    Със селския си манталитет, можеш да си идеш на село и да си завреш крушката в г*за, защото вече я продадох за 25 лева, така че можеш да ходиш, да се ядосваш на някой друг в темата и да се мислиш за голямата работа и хич не ме вълнува каква гаранция са ти дали. На теб не ти е важно, че някой ще я купи по-скъпо от колкото ти можеш да я платиш, а за това че изобщо някой ще направи някой лев, като спести на някой друг търсенето!

Град
    DirtyLand
    ГХАХАХАХА ХАХ АХ ХА ХАХАХА ВИЖТЕ ГО КАК РЕВЕ САМО МОЛЯ ВИ СЕ ХАХАХАХАХАХАХА ПРОФАН ВИКА :Д: Д: Д:Д:Д: Kво полезно правиш бе, галфон смотан, опитваш се да набутваш хората с 10 леа нагоре, е тва е типичен български селяндур, бахти калтака беден, за 7 лева да ми лъже хората, кво ш спечелиш с тия 7 лева уе, пумяр? Продал я бил, тия номера саднати ги знам твоите, щот съм ги правил на времето достатъчно, ама няма да ме фане яд, щото знам, че и 10 леа ня ти дадат за тия крушки, плашипутак вмирисан Да вземеш да изчезнеш, щото не ми се отнася заради теб, жалък си просто, никой няма да ти я вземе, най-вече щот си прост и се издаде вече, че искаш да направиш "НЯКОЙ ЛЕВ" (7 лева братче, 7 лева) и кво търсене спестяваш, като хората най-малко в тийнпроблем ш потърсат за крушка хахаха ебахти умрялия тип аре чезвай

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си